Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Broliai Lavrinovičiai 40-ąjį gimtadienį sutinka Londone: „Svarbiausia, kad galime vienas kitą apkabinti“

Lapkričio 1-oji Kšištofui ir Darjušui Lavrinovičiams – ypatinga šventė. Penktadienį krepšininkai mini dvigubą šventę, dvyniams – 40-imt. Jubiliejų broliai su savo šeimomis sutinka Londone, o gimtadienio dieną praleis aikštelėje. Tad ir linki sau gyventi taip, kad „nepramestų“.
Kšištofas ir Darjušas Lavrinovičiai su šeimomis
Kšištofas ir Darjušas Lavrinovičiai su šeimomis / Asmeninio albumo nuotr.

Gimtadienius broliai neretai sutinka išvykose, rungtynėse, o šie metai – ne išimtis. Kšištofas ir Darjušas Lavrinovičiai penktadienį prabudo Londone – šiuo metu „City Royals“ komandai atstovaujantys krepšininkai jubiliejaus dainą žais.

„Žaidžiame Londžėje, o taip sutapo, kad dar ir rungtynės. Tai ir smagiausia, kad dar galime išbėgti į aikštelę. Tikiuosi, kad per gimtadienį visi metimai kris“, – juokavo smagiai nusiteikęs Kšištofas.

Galbūt todėl didelių planų gimtadienio šventei jie sako šiemet neturintys – su šeimos nariais po rungtynių susės ramiai paminėti, gal, kaip patys sako, kokį saldėsį drauge sukrims ir tiek.

Asmeninio albumo nuotr. /Tatjana ir Kšištofas Lavrinovičiai su vaikais
Asmeninio albumo nuotr. /Tatjana ir Kšištofas Lavrinovičiai su vaikais

„Nusiaubti miesto neišeis. Eisime su šeima pavakarieniauti, tortą suvalgysime, išgersime sulčių kokių. Tortas tai būtinai“, – dar kartą pabrėžia Kšištofas.

Broliai nesureikšmina ne tik gimtadienio, bet ir skaičiaus Kaip sako Kšištofas, reikėjo vis priminti, kad lapkričio pirmąją artėja jubiliejus, o jei ne kiti, gal ir pamiršę būtų. Gi, sako, amžiaus jau nebe toks, kad reikėtų organizuoti vakarėlius – dabar jiems daugiau smagiau minėti vaikų gimimo dienas.

Ir nors būna, kad Kšištofą pabara žmona Tatjana, kad šis jau visai savo gimtadienius pamiršęs, dar kartą perklaustas, ar tikrai toks apvalus skaičius nieko nereiškia, atkerta: „Tai taip – čia jau viskas, gyvenimas baigėsi (juokiasi). Neslėpsiu, kaip sportininkui tai jau tikrai labai daug, bet kaip žmogui – juokas“.

Organizatorių nuotr./Edita ir Darjušas Lavrinovičiai su vaikais
Organizatorių nuotr./Edita ir Darjušas Lavrinovičiai su vaikais

„Keturiasdešimtmetis dar tikrai nesijaučia, broliukas tai išvis – tik jaunyn ir jaunyn. O ir vidurio amžiaus krizės irgi nėra. „Lamborghini“ nepirksiu, nebent rasiu kokį lobį, milijardą, gal tada“, – šmaikštauja Kšištofas.

Nei jis, nei Darjušas niekuomet nesureikšmino materialių dalykų, o dovanas vienas kitam iki šiol dovanoja labai „žemiškas“ – tai laikrodį kokį, papuošalą, o gal ir drabužį naują. Vis dėlto šiemet, kaip sako Kšištofas, svarbiausia, kad visa šeima gali būti kartu, tad geriausia dovana – dėmesys.

„Kaip pasveikinsiu broliuką? Apkabinsiu, butuką į žanduką broliškai ir viskas, – juokiasi Kšištofas. – Svarbiausia, kad mes tokią dieną galime būti kartu, galime pasveikinti vienas kitą, apkabinti. Anksčiau linkėdavome meilės, turto, pinigų, o dabar – svarbiausia sveikatos. Viską turime, svarbiausia yra sveikata. Čia mūsų turtas. Jei tik bus sveikatos, būsim laimingi“.

Asmeninio albumo nuotr. /Tatjana ir Kšištofas Lavrinovičiai su vaikais
Asmeninio albumo nuotr. /Tatjana ir Kšištofas Lavrinovičiai su vaikais
Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai su šeimomis
Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai su šeimomis

Ir nors gimtadienių broliai nesureikšminantys, iki šiol prisimena savo 33-iąjį gimtadienį, kuomet mylimosios jiems surengė tikrą siurprizą. Sukvietusios giminaičius ir bičiulius net iš užsienio jos iškėlė tikrą puotą, kurios krepšininkai sako niekuomet nepamiršiantys – tai buvo nuostabiausias judviejų gimtadienis.

„33-iasis gimtadienis buvo tikrai išskirtinis, yra ką prisiminti ir ačiū mūsų mylimoms moterims už tai. Žinoma, buvo ir daugiau išskirtinių švenčių, ypač tuomet, kai mums su broliu buvo 17, 18, 19 – tai tas amžius, kai abu jau jautėmės savarankiški, o vakarėliai buvo labai audringi“, – pasakojo Kšištofas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant