Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Brolių Lavrinovičių atsisveikinimo rungtynėse – šokiai, senos skanduotės ir dainos

Šeštadienį Vilniaus „Avia Solutions Group“ arenoje vyko brolių Kšištofo ir Darjušo Lavrinovičių atsisveikinimo rungtynės. „BROLIAI. Karjeros finalas“ – ne tik brolių karjeros finalo rungtynės, bet ir diena, kai visi norintys galėjo susitikti su savo mylimiausiais žaidėjais.
Brolių Lavrinovičių atsisveikinimo rungtynių akimirkos
Brolių Lavrinovičių atsisveikinimo rungtynių akimirkos / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Mielas krepšini, atėjo laikas mums sušokti paskutinį šokį“, – po daugiau nei dvidešimt metų trukusios krepšinio karjeros Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai birželio 18-ąją visus kvietė į unikalias ir staigmenų kupinas atsisveikinimo rungtynes.

Į „Avia Solutions Group“ areną susirinko daug norinčiųjų atsisveikinti su broliais Lavrinovičiais. Po renginio buvo galima nusifotografuoti, gauti autografą ar paprasčiausiai paspausti ranką – krepšininkai buvo pasiruošę nudžiuginti kiekvieną.

Pasveikinti brolių atvyko daug garsių Lietuvos žmonių. Tarp jų Kšištofo Lavrinovičiaus žmona Tatjana su dukra Emily, Darjušo žmona Edita, Arvydas Sabonis, Ramūnas Butautas, Rimas Kurtinaitis.

Rungtynių akimirkos – galerijoje:

Nors kiekviena pabaiga turi liūdesio natų, ši diena tapo Lietuvos krepšinio aistruolių švente! Renginio metu žiūrovai aikštelėje išvydo ne tik seniai išsiilgtus legendinius žaidėjus, tokius kaip L.Kleizą, R.Šiškauską bei R.Kaukėną, bet ir profesionaliai tebežaidžiančias mūsų krepšinio pažibas.

Sprendimas karjerą užbaigti būtent taip sentimentaliai kilo iš brolių stipraus noro supažindinti jaunimą su tais, kurie kadaise vedė Lietuvos rinktinę į dabar jau istorinėmis tapusias pergales. Žinoma, ši draugiška kova buvo skiriama ir ilgamečiams sirgaliams, kurie su nostalgija galėjo prisiminti kiek apdulkėjusias skanduotes ir drauge pasidžiaugti, kokį tvirtą krepšinio istorijos pamatą visi šie vyrukai paruošė ateities kartoms.

Tai – daugiau nei rungtynės. Tai – aikštelės draugų šventė, kurioje netrūko nei taiklių metimų, nei dainų, nei šokių. Pertraukėlių metu šventė taip pat nesustojo, mat nuotaiką ir sirgalių bei komandų užsidegimą palaikė vedėjas Karolis Tiškevičius, o nuo kėdžių kėlė Vido Bareikio dainos.

Dalis už bilietus surinktų lėšų bus skiriamos nuo karo Ukrainoje nukentėjusiems vaikams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas