Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bunkės ir Nainės įkvėpta – G.Žemaitė su geriausia drauge sukūrė filmuką: putų šou ir šokiai lovoje

„TV pagalbos“ žvaigždė, laidų vedėja Gerda Žemaitė gali pasidžiaugti jau 16 metų trunkančiais santykiais su geriausia drauge Dovile. O įprasmindamos draugystės metus, moterys nusprendė įsiamžinti nuotaikingame vaizdo įraše.
Gerda Žemaitė su geriausia drauge Dovile
Gerda Žemaitė su geriausia drauge Dovile / Instagramo nuotr.

Gerda Žemaitė su geriausia drauge Dovile įsiamžino nuotaikingame vaizdo įraše, kurį įkvėpė atlikėjų Natalijos Bunkės ir Simonos Nainės daina „Padovanosiu“.

Žmonės.lt susisiekus su Gerda, ji iškart įspėjo, kad šiam vaizdo įrašui Natalijos leidimą yra gavusi. „Mes su drauge tiesiog leidome savaitgalį drauge ir tada šovė mintis įamžinti mūsų ilgametę draugystę. Buvo geras savaitgalis. Labai smagu!“, – vaizdo įrašo atsiradimo istorija dalijosi G.Žemaitė.

Gerda prisipažino, kad kuriant šį video, teko padirbėti , tačiau rezultatas moteris nudžiugino. „Juk mūsų ryšys su Dovile – labai artimas. Aš dažnai sakau, kad ji man – kaip antra sesė“, – gražių žodžių draugei negailėjo Gerda.

Instagramo nuotr./Gerda Žemaitė su geriausia drauge Dovile
Instagramo nuotr./Gerda Žemaitė su geriausia drauge Dovile

G.Žemaitė vaizdo įrašu sutiko pasidalinti su portalu Žmonės.lt.

„Pagautos“ geriausių draugių Natalijos Bunkės ir Simonos Nainės įkvėpimo, sugalvojome įamžinti savo ilgametę draugystę! Turėjome labai gerą pavyzdį, kuris įkvėpė sukurti kažką panašaus, prisiminimui!

Lengva tikrai nebuvo, teko interpretuoti. Skaičiavom su Dovile Averkaite, kiek jau laiko esame geriausios draugės? Ir suskaičiavome! 16 metelių! Ta proga, linksmas video apie mūsų ilgametę draugystę, kuria esame apdovanotos! Myliu Tave, Drauge!“, – po nuotaikingu vaizdo įrašu socialiniuose tinkluose rašė Gerda.

Primename, kad gegužės mėnesio pabaigoje Gerda šventė gimtadienį, kurį suorganizavo jos geriausios draugės. Penkias moteris draugystė sieja nuo paauglystės. Tik su sese, kuri irgi patenka į šį penketą, – Gerda artima nuo gimimo.

„Mes esame penkiese: sesė Kristina, Dovilė, Neringa, Giedrė ir aš. Šitą draugystę vertiname kaip dovaną: kartu užaugome, neturime viena nuo kitos jokių paslapčių, esame kaip vienas kumštis“, – tvirtu moterų ryšiu nė kiek neabejojo Gerda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito