Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvęs futbolininkas Kornelijus Timofejevas vedė: mylimoji Dovilė – dovana po likimo išbandymų

Ketvirtadienio popietę vestuvinius žiedus sumainė buvęs futbolininkas Kornelijus Timofejevas ir jo mylimoji Dovilė Lučiūnaitė. Ir nors Kornelijaus gyvenime netrūko skaudžių smūgių, meilė padarė jį vėl nepaprastai laimingą – dabar vyras tikina žiūrintis tik į ateitį, kurioje įsivaizduoja ir namuose krykštaujančius vaikus.
Kornelijaus Timofejevo ir Dovilės Lučiūnaitės vestuvių akimirka
Kornelijaus Timofejevo ir Dovilės Lučiūnaitės vestuvių akimirka / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Gyvename kartu jau ne pirmus metus, tad viskas tik geryn, vis daugiau laimės suteikia buvimas kartu“, – 15min žinią apie vestuves komentavo K.Timofejevas.

Ketvirtadienį Kornelijus ir Dovilė meilę vienas kitam prisiekė Vilniaus santuokų rūmuose. Įteisinus santuoką Dovilė pasirinko vyro pavardę ir tapo Timofejeva.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Kornelijaus Timofejevo ir Dovilės Lučiūnaitės vestuvių akimirka
Luko Balandžio / 15min nuotr./Kornelijaus Timofejevo ir Dovilės Lučiūnaitės vestuvių akimirka

O vasarą pora planuoja susituokti ir bažnyčioje. „Norime švęsti gyvenimą“, – su šypsena pažadėjo Kornelijus.

Tad šiltuoju metų laiku mylimieji ketina išvykti ir medaus mėnesio. Jį planuoja praleisti egzotiškojoje Bora Boros saloje.

15min Kornelijus pasakojo, kad su savo išrinktąją susipažino prieš dvejus metus. Ir ilgai negalvojo.

„Pamilau Dovilę nuo pirmo susitikimo, supratau, kad tai mano būsima vaikų mama ir žmona“, – užtikrintą santykių pradžią prisiminė Kornelijus.

Vestuvių akimirkos – galerijoje:

Kuo gi tada jį taip pakerėjo ši mergina? „Dovilė sužavėjo savo vidumi, nuoširdžia meile bei rūpesčiu, – gerų žodžių žmonai negaili K.Timofejevas. – Ji yra šeimyniška, šiuo metu viską atiduoda savo tobulėjimui, ruošiasi vaikučiams.“

Todėl jau per pirmus pasimatymus viskas klostėsi kaip pagal tobulą romantinio filmo scenarijų. Iš pažinties su Dovile pradžios Kornelijui labiausiai įstrigo ilgi drauge kartu leisti vakarai ir, kaip pats sako, dar ilgesni pokalbiai apie bendrus tikslus ir ateitį.

Tad Kornelijus, pajutęs, kad tai tas žmogus, su kuriuo jis mato tolimesnį savo gyvenimą, ilgai nelaukęs Modestai pasipiršo. Sužadėtuvės įvyko 2018-ųjų gruodžio 6 dieną ypatingoje vietoje – Vilniaus katedroje.

Kas laukia toliau? „Šeimos pagausėjimas visada mūsų mintyse“, – paklaustas, ar su žmona jau pasvajoja apie vaikus, patikino Kornelijus.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Kornelijaus Timofejevo ir Dovilės Lučiūnaitės vestuvių akimirka
Luko Balandžio / 15min nuotr./Kornelijaus Timofejevo ir Dovilės Lučiūnaitės vestuvių akimirka

Tiesa, prieš kelerius metus buvusiam vartininkui netrūko išbandymų. Po kilusio konflikto metu patirtos sunkios traumos jis ilgai negalėjo atsigauti, buvo paniręs į komą. Tai jam kainavo ir karjerą.

Tačiau Kornelijus teigia apie šį įvykį kalbėti nebenorintis, nes tai praeitis, o ir ateities su sportu sieti neketina. Dabar didžiausias jo noras – laiminga šeima.

„Dovilė yra mano ateitis. Laimė ir palaikymas, be kurio neįsivaizduoju savo dienos Ji man atidavė visą save. O aš jai savo meilę, rūpestį, dėmesį“, – apie jausmus, pakeitusius gyvenimą, 15min pasakojo K.Timofejevas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas