Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Buvusi kultūrizmo čempionė Natalija Murnikovienė Klaipėdoje susituokė su Linu Bartaševičiumi

Šeštadienio pavakarę Klaipėdoje susituokė buvusi kultūrizmo čempionė Natalija Murnikovienė (44) ir jos išrinktasis Linas Bartaševičius (39).
Sutuoktiniai - Natalija ir Linas
Sutuoktiniai - Natalija Murnikovienė ir Linas Bartaševičius / A.Venskaus nuotr.
Temos: 2 Šeima Santuoka

Poros santuoka užregistruota Klaipėdos civilinės metrikacijos skyriuje. Nuotaka, pasipuošusi „Žuvėdrai“ drabužius modeliuojančios rūbų dizainerės Ainos Zinčiukaitės suknele, neslėpė svajojusi apie šventę pajūryje ant smėlio. „Norėjau tuoktis pajūryje, tačiau tokį norą reikėjo pareikšti gerokai anksčiau, tiesiog santuokų rūmai jau nebesudarė tokios galimybės“, – pasakojo klaipėdietė, pasirinkusi dvigubą pavardę ir tapusi Natalija Murnikoviene-Bartaševičiene.

„Ačiū visiems, kad atėjote, aš labai laiminga“, – prie santuokų rūmų susirinkusiam būreliui artimųjų sakė Natalija. 

Poros meilės istorija skamba labai šiuolaikiškai. Natalijos ir Lino pažintis užsimezgė internete.

„Mūsų pažintis labai įdomi – susipažinome per internetą, – neslėpė Natalija, – Esame abu vienos srities žmonės, abu sportininkai. Jis studijavo Lietuvos kūno kultūros akademijoje, vėliau ir dėstė. Tiesiog jis per „Facebook“ parodė simpatiją, labai greitai radome bendrų temų, o kai susitikome – nebeišsiskyrėme. Gali būti, jog kartu ir knygą parašysime, nes mano lietuvių kalba šlubuoja“.

Algirdo Venskaus/Žmonės.lt nuotr./Natalija Murnikovienė ir Linas Bartaaevičius
Algirdo Venskaus/Žmonės.lt nuotr./Natalija Murnikovienė ir Linas Bartaševičius

Poros santykiai ėmė megztis prieš trejus metus, prieš pusantrų metų Linas ryžosi pas mylimąją persikelti iš Kauno. Jo ketinimai pasirodė esantys itin rimti, vos atvykęs į uostamiestį jis pasipiršo Natalijai.

Paklausta, ar nesvarstė galimybės pati kraustytis į Kauną, Natalija šyptelėjo: „Aš gi su vaikais, o ir pajūrio su Kaunu nepalyginsi. Net nesvarsčiau“.

Nuotaka pasakojo, jog jų šventė bus labai kukli, susirinko tik artimiausi žmonės. Kur vyks linksmybės, pora atskleisti nenorėjo.

Natalija juokauja, jog jai pasisekė – jos mylimajam Linui Bartaševičiui ši santuoka pirmoji. Pati moteris, ne kartą tapusi absoliučia Lietuvos kultūrizmo čempione, o vėliau laurus skynusi Europos ir pasaulio kultūrizmo čempionatuose, jau buvo ištekėjusi už profesionalaus sportininko Ričardo Murnikovo, vėliau dar kartą buvo patikėjusi meile ir sumainiusi aukso žiedus.

„Vedybos – tai loterija. Tikiu, kad dabar tavo bilietas labai laimingas“, – sakė porą sveikinę Natalijos kolegos. 

Geležine moterimi vadinama Natalija atgal nesidairo ir užtikrintai teigia, jog ši santuoka paskutinė.

„Jis mylimas žmogus, gražus, stiprus, geras. Niekam jo neatiduosiu“, – sako du sūnus, Robertą ir Marką, iš ankstesnių santykių turinti moteris, užsiminusi, jog vieniša buvo apie dešimt metų.

Linas Bartaševičius – profesionalus kultūristas, šiuo metu dirbantis viename Klaipėdos sporto klubų. 1999 metais jis su pagyrimu baigė Lietuvos kūno kultūros akademijos trenerių fakultetą, vėliau įgijo biomedicininių mokslų ir biologijos magistrą. Akademijoje pats dėstė kultūrizmo teoriją, metodiką ir praktiką. Išugdė kelias kartas trenerių. Treniruoklių salėse dirba jau daugiau kaip dešimtmetį.

Natalija toliau ugdo profesionalius sportininkus, treniruoja mėgėjus. Abu su vyru jie dirba skirtinguose klubuose.

Algirdo Venskaus/Žmonės.lt nuotr./Natalija Murnikovienė ir Linas Bartaaevičius
Algirdo Venskaus/Žmonės.lt nuotr./Natalija Murnikovienė ir Linas Bartaševičius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas