Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusi V.Pauliukaičio žmona atvirai prabilo apie skyrybų priežastis

Italijoje septyniolika metų gyvenusi, į Kauną dabar grįžusi Kristina Pauliukaitienė atgaivino anuomet Lietuvoje sklandžiusius pikantiškus klausimus: ar ji buvo laiminga, gyvendama su režisieriumi Vyteniu Pauliukaičiu, rašo dienraščio „Lietuvos rytas“ priedas „Gyvenimo būdas.“
Vytenis Pauliukaitis
Vytenis Pauliukaitis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Prieš 25 metu su V.Pauliukaičiu išsiskyrusi moteris „Lietuvos rytui“ sakė, kad tuokėsi jie iš meilės, iki vedybų draugavo net penkerius metus. Susipažino jie, kai Kristina demonstravo madas Kauno halėje, o Vytenis dirbo Kauno televizijoje operatoriumi ir filmavo renginį.

Apie skyrybas su V.Pauliukaičiu moteris sakė, kad tai yra „visiems žinoma paslaptis.“ „Nežinojau, kad vyrai gali žavėtis vyrais, gyventi dvilypį gyvenimą. Anuomet buvo draudžiama garsiai kalbėti ne tik apie intymų gyvenimą. Gyvendama Italijoje supratau, kas yra civilizuota šalis. Ten nėra jokių tabu. Televizijos laidose kalbinami tie, kurie nori pakeisti lytį, seksualinių mažumų atstovai“, – sakė K.Pauliukaitienė.

Apie tai, kaip jautėsi supratusi, jog Vyteniui tebuvo kaip priedanga, Kristina pasakojo: „Tarp mūsų nebebuvo nieko bendra, nors gyvenome po vienu stogu. Kiekvienas turėjome savo gyvenimą, todėl manęs nebedomino, su kuo jis būdavo, ką veikdavo. Aš galėjau daug ką pateisinti, nes tai nuo manęs nepriklausė. Buvo galima stengtis vaizduoti porą, slėpti santykius. Tačiau ir kleptomanai nori nevogti, bet negali – jų elgseną diktuoja smegenys. Taip ir homoseksualumą diktuoja smegenys“.

Moteris sakė, kad jau daug metų pažįsta ir V.Pauliukaičio draugą.  „Man jis – žavus žmogus, moka daug kalbų, labai išsilavinęs, turi nepaprastą humoro jausmą. Gal jis daug kam ir nepatinka, bet tai – asmeniškumai. Jis – ekonomistas, bet domisi menu“, – sakė K.Pauliukaitienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas