Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Buvusio krepšininko H.Saprykino elgesys sukrėtė: seksualiai priekabiavo prie degalinės darbuotojos

Socialinio tinklo „TikTok“ turinio kūrėjas, buvęs krepšininkas Haroldas Saprykinas (29) įsivėlė į naują skandalingą istoriją. Vyras užfiksuotas priekabiaujantis prie degalinės darbuotojos.

Buvęs krepšininkas Haroldas Saprykinas „TikTok“ platformoje žinomas kaip Sapre10. Jau ne vienas jo įrašas socialinėje erdvėje spėjo sulaukti skandalingo atgarsio.

Tačiau naujausias „TikTok“ veikėjo poelgis nemažai žmonių papiktino kaip reikiant.

H.Saprykinas naktį iš pirmadienio į antradienį tiesiogiai transliavo, kaip priekabiauja prie degalinės darbuotojos.

Vaizdo įraše matyti, kaip jis griebė moteriai už krūtinės. Tuomet ši ėmė gintis šluota, o H.Saprykinas su draugu skubiai pasišalino iš degalinės.

Toks buvusio krepšininko elgesys supykdė ir portalų Žmonės.lt bei 15min skaitytojus. Redakcijai atsiųstame laiške rašoma, kad kai kurie pakraupę žmonės dėl to jau kreipėsi į policiją.

„TikTok „žvaigždė“ Sapre, vardu Haroldas Saprykinas, buvęs krepšininkas, vakar apie 2 nakties seksualiai priekabiavo prie degalinės darbuotojos Vilniuje. Kad gautu daugiau „TikTok“ dovanėlių, jisai, kol draugas filmavo, griebė už krūtines degalinės darbuotojai ir po to pabėgo. Keli žmonės, kurie stebėjo „TikTok“ live, parašė e-policijai, bet kol kas atsako jokio nėra“, – rašoma laiške.

VIDEO: Buvęs krepšininkas, „TikTok“ veikėjas Haroldas Saprykinas priekabiavo prie degalinės darbuotojos

Portalo Žmonės.lt žiniomis, degalinės „Viada“, kur įvyko incidentas, teisininkai dėl H.Saprykino poelgio jau ėmėsi veiksmų.

Žmonės.lt primena, kad neseniai buvęs krepšininkas įsivėlė ir į kitą skandalingą istoriją – nuogas, tik prisidengęs intymią vietą, vidury nakties bėgo Laisvės alėja Kaune.

Savo bėgimą jis tiesiogiai transliavo socialiniuose tinkluose.

Stopkadras/Haroldas Saprykinas-Sapre10
Stopkadras/Haroldas Saprykinas-Sapre10

Toks poelgis nepraėjo be pasekmių – H.Saprykinas sulaukė policijos dėmesio. Socialiniuose tinkluose jis pats dalijosi vaizdais, užfiksuotais prie policijos pareigūnų automobilių.

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas portalui Žmonės.lt patvirtino, kad toks įvykis buvo užfiksuotas.

„Balandžio 14 d. apie 05.20 val. patruliuodami kartu su Lietuvos policijos mokyklos kursantais, policijos pareigūnai Kaune, Laisvės al., pastebėjo bėgantį apsinuoginusį vyrą (gim. 1995 m.), kuriam už viešosios tvarkos pažeidimą surašė administracinio nusižengimo protokolą pagal Lietuvos Respublikos administracinio nusižengimo kodekso 481 str. 1 d. Vyras buvo blaivus“, – portalui Žmonės.lt teigė policijos atstovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi