Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

COVID-19 persirgusi I.Stonkuvienė pasiskiepijo: „Man rūpi ateitis“

Ketvirtadienį soc. tinklų žvaigždė Indrė Stonkuvienė pranešė pasiskiepijusi nuo koronaviruso. Nepaisant to, kad moteris jau turėjo galimybių pasą, nes virusu yra persirgusi, ji nusprendė nerizikuoti ir savo pavyzdžiu įkvėpti kitus.
Indrė Stonkuvienė
Indrė Stonkuvienė / LNK nuotr.

Apie savo sprendimą pasiskiepyti Indrė Stonkuvienė pranešė soc. tinkluose.

„Nors esu ir prasirgusi ir dar turiu antikūnų, net turiu galimybių pasą, tačiau, šiandien pasiskiepijau. Savo pavyzdžiu noriu parodyti, kad man rūpi ateitis. Kad pasitikiu medicina. Kad gerbiu medikų bei pareigūnų darbą ir veiklą. Pastarieji įvykiai viduje kelia jausmų chaosą. Tačiau aštriausias jausmas, kurį jaučiu, tai yra liūdesys…

Nebesinori dalintis vaizdais iš protesto, tų žmonių, kurie ne kuria, ne stato, o griauna. Tų, kurie žino tik savo teises, pamiršę, kad egzistuoja ir pareigos. Tie, kuriems viskas blogai! Tie, kurie moka kaltinti visus, o ypač valdžią, juk ji dėl visko visais laikais buvo kalta. Na, tebūnie. Aš, kaip pilietė, tikiu ir pasitikiu medicina, atlieku savo pareigą“, – rašė soc. tinklų žvaigždė.

Ketvirtadienį tokią pačią žinutę pasauliui transliavo ir soc. tinklų žvaigždė Karolina Meschino su mylimuoju Dominyku Ježeriu. Pora soc. tinkluose paskelbė, kad net ir persirgę koronavirusu jie nusprendė pasiskiepyti.

„Nors turiu vis dar galiojantį galimybių pasą, nes persirgau COVID-19, stebint šių dienų aktualijas iš šalies tiesiog pagalvojau, kad noriu pasiskiepyti kuo greičiau ir galbūt kažkam pabūti paskatinimu/paraginimu padaryti tą patį“, – rašė K.Meschino.

„Influencerė“ pridūrė, kad iki šiol jiedu su Dominyku buvo vieninteliai giminėje dar nesiskiepiję, nes persirgti virusu jiems teko dar visai neseniai.

„Labai džiaugiuosi ir didžiuojuosi, kad šiandien tai pagaliau padarėme!“ – teigė K.Meschino ir pridūrė pasirinkusi „Pfizer“ vakciną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas