Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

D.Belickaitė ir E.Šeškus su dukra mėgaujasi svajonių atostogomis Havajuose: atšventė dvi progas

Nuomonės formuotoja, buvusi krepšininkė ir televizijos laidų vedėja Dalia Belickaitė su vyru krepšininku Edvinu Šeškumi ir dukrele Atėne mėgaujasi egzotiškomis atostogomis – šeima išvyko į Havajus. Kelionėje trijulei netrūksta įspūdžių, o ir čia paminėjo net dvi gražias progas.
Dalia Belickaitė ir Edvinas Šeškus su dukra
Dalia Belickaitė ir Edvinas Šeškus su dukra / Asmeninio albumo nuotr.

Dalia Belickaitė su vyru Edvinu Šeškumi ir dukrele Atėne gegužės pabaigoje išvyko į fantastišką kelionę – šeima pirmąkart su mažyle išskrido už Atlanto.

Iš pradžių kurį laiką San Franciske dienas leidusi šeima galiausiai patraukė egzotiškesne kryptimi ir nuvyko į Havajus. Su portalu Žmonės.lt kelionės įspūdžiais pasidalinti sutikusi Dalia neslepia – aplankyti šį rojaus kampelį buvo viena iš jos svajonių.

„Mano svajonė buvo aplankyti Havajus. Nuo pat draugystės pradžios sakiau, jog keliausime kartu ir kažkaip visada įsivaizdavau, jog čia praleisime medaus mėnesį. Bet korona pakoregavo planus ir teko atidėti savo svajonės įgyvendinimą šiek tiek vėliau...

Šiais metais, jau įpusėjus Edvino sezonui, pradėjau galvoti apie mūsų atostogas ir manifestuoti apie Havajus. Sakiau, kam čia kažko laukti, jeigu galima paimti ir susiplanuoti dabar!! Su Atėnyte kelionės tikrai kitokios nei anksčiau, bet norisi nuo pat pirmų jos metų keliauti kartu ir pažinti visus gražiausius pasaulio kampelius“, – dalijosi D.Belickaitė.

Havajuose įspūdžiais save tiesiog pildantys Dalia Belickaitė ir Edvinas Šeškus čia sutiko ir dvi gražias progas – birželio 2-ąją Dalia paminėjo 28-ąjį gimtadienį, o Edvinas – Tėvo dieną. Socialiniuose tinkluose D.Belickaitė tądien dalijosi, kad tokią šventėmis gausią dieną nusprendė net susiderinti savo aprangas.

Gimtadienį ir Tėvo dieną šeima užbaigė itin šventiškai – išsipuošę patraukė vakarieniauti į restoraną. Dalia džiaugėsi gimtadienį galėjusi paminėti savo svajonių vietoje.

„Nežinau, kiek kartų šioje kelionėje pasakiau Edvinui, kokia esu laiminga! Tokia ramybė viduje ir kartu dėkingumo jausmas pačiam gyvenimui už tai, ką turiu, bei pačią galimybę keliauti su šeimyna net į kitą pasaulio kampelį ir būtent čia atšvęsti savo gimtadienį“, – rašė televizijos laidų vedėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius