Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Daikčiukai“: Monique – atvirai apie vaikystę be tėčio, begalinę mamos meilę ir vargą su peruku

Devintojoje videoprojekto „Daikčiukai“ laidoje svečiavosi Lietuvos popmuzikos princese tituluojama Monika Pundziūtė-Monique. Ji laidos žiūrovams leido pažinti ją iš arčiau ir papasakojo niekur negirdėtų savo gyvenimo istorijų ir faktų. Begalinė mamos meilė, praeityje priverstinai įvykę stiliaus pokyčiai ir geriausios draugės dovana – apie visa tai Monique papasakojo laidoje „Daikčiukai“.

„Kiekvienas mano daiktas turi savo istoriją, visi jie kelia tam tikrus prisiminimus, asociacijas. Neslėpsiu, dėl to dažnai noriu ištuštinti visą spintą“, – paklausta apie daiktų svarbą gyvenime videoprojekte „Daikčiukai“ kalbėjo Monika Punzdiūtė-Monique.

Monika sako, kad yra daiktų, kuriuos ji kadaise labai mėgo, tačiau dabar, prabėgus laikui, tie daiktai kelia neigiamas emocijas ir ji priversta su jais atsisveikinti. „Daiktų vertę matau sentimentuose“, – sakė ji.

Mamos sukurtas žiedas lydi kiekvieną dieną

Vienu brangiausiu ir sentimentaliausiu savo daiktu dainininkė vadina mamos sukurtą žiedą. Jį gavo devynioliktojo gimtadienio proga, ant žiedo didelėmis raidėmis išgraviruotas dainininkės pseudonimas Monique.

Nėra nė vieno koncerto, filmavimo, kuriame aš jo neturėčiau

„Nėra nė vieno koncerto, filmavimo, kuriame aš jo neturėčiau. Be jo nemiegojau nė vienos nakties. Man jis kaip antra oda, be proto šį žiedą branginu“, – sakė M.Pundziūtė-Monique.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Laidoje „Daikčiukai“ – Monika Pundziūtė-Monique
Luko Balandžio / 15min nuotr./Laidoje „Daikčiukai“ – Monika Pundziūtė-Monique

Dainininkė pasakoja, kad ši dovana jai buvo didelė staigmena. Nors jos mama labai kūrybinga – mėgsta piešti, projektuoti baldus, tačiau niekada nekūrė juvelyrinių dirbinių. Tačiau jai iš pirmo karto pavyko labai puikus kūrinys – Monika sako, kad šis žiedas ją lydės visą gyvenimą.

„Nebandykite šitos informacijos panaudoti prieš mane“, – juokaudama sakė Monique.

Ne paslaptis, kad mama jaunąją dainininkę ir jos brolį Paulių augino viena. Tačiau Monika sako, kad mama niekada apie sunkumus nepasakojo. Taip jautėsi ir jie su broliu – jiems pakako beribės mamos meilės.

Tik stiprus žmogus gali pereiti sunkumus ir neverkti, tą savo stiprybę ji perdavė ir mums

„Tik stiprus žmogus gali pereiti gyvenimo sunkumus, tą savo stiprybę ji perdavė ir mums. Tokios mamos mums galėtų pavydėti visi“, – „Daikčiukuose“ atviravo Monique.

Daugiau Monique daiktų ir jų istorijų – devintojoje „Daikčiukų“ laidoje:

VIDEO: „Daikčiukai“: Monique nuotykiai su peruku, pirmojo vaikino dovana ir persekiojantis gerbėjas

Nuotykiai su peruku

Dar vienas daikčiukas, kurį į studiją atsinešė Monika dar visai neseniai buvo neatsiejamas dainininkės scenos atributas. Dabar šį daiktą ji vadina praeitimi ir grįžti į tuos laikus sako nenorinti.

„Tai buvo ir mano pačios noras, ir toks sumanymas, bet kartu ir išsigelbėjimas. Būnant scenoje reikia skirtingų įvaizdžių – tam reikalingi ilgai plaukai“, – beveik metus trukusį etapą prisiminė Monique.

Perukas dainininkei asocijuojasi su didžiausiu karjeros koncertu „Compensa“ koncertų salėje ir albumo „Virš vandens“ išleidimu.

Tačiau perukas ne tik gražus stiliaus akcentas. Jį nešioti nėra paprasta, vasarą su juo karšta, taip pat reikia specialiai prižiūrėti, šukuoti, tepti aliejais. O kartais jis tiesiog nukrenta...

Atrodydavo, kad esu su žiemine kepure, nors yra vasara ir muša 30 laipsnių karštis

„Sunkiausia būdavo vasaromis, karštis ir saulė man keldavo daug diskomforto. Atrodydavo, kad esu su žiemine kepure, nors yra vasara ir muša 30 laipsnių karštis, o aš dar koncertuoju“, – pasakojo M.Pundziūtė-Monique.

„Dar viena istorija buvo su kasa, tokią irgi kažkada nešiojau. Vyko koncertas pajūryje, per trečią dainą ji man pradėjo kristi, kol galiausiai atsidūrė ant natūralių plaukų galiukų. Supratau, kad turiu problemą, teko nubėgti į užkulisius, muzikantai užpildė tylą, o aš, tiesiogine šio žodžio prasme, nusiroviau plaukus“, – sakė Monique.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Laidoje „Daikčiukai“ – Monika Pundziūtė-Monique
Luko Balandžio / 15min nuotr./Laidoje „Daikčiukai“ – Monika Pundziūtė-Monique

Monika pasakoja buvusi kiek nustebusi, kad po pasirodymo su peruku sulaukė tiek daug nepažįstamų merginų klausimų. Ji pripažįsta, kad ir ją pačią kurį laiką erzino, tai, kad neturi natūralių ilgų plaukų.

„Merginos rašė man ir klausė, iš kur jį gavau. Stengiausi atsakyti joms visoms. Nustebau, supratau, kad plaukai nėra tik sceninis įvaizdžio dalykas, tai susiję su pasitikėjimu savimi“, – laidoje kalbėjo M.Pundziūtė-Monique.

Draugės koliažas primena brangiausias akimirkas

„Čia būtų tas pats, kas sudėti visas gėdingiausias nuotraukas iš messanger‘io, – pristatydama nuotraukų koliažą juokėsi Monique. – Atrodo, kad kiekvieną kartą pažiūrėjusi į koliažą atrandu ką nors naujo.“

Koliažas – geriausios Monikos draugės Emilijos dovana aštuonioliktojo gimtadienio proga. Su ja dainininkė susipažino penkiolikos. Iki pat dabar jas abi sieja itin stiprus ryšys.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Laidoje „Daikčiukai“ – Monika Pundziūtė-Monique
Luko Balandžio / 15min nuotr./Laidoje „Daikčiukai“ – Monika Pundziūtė-Monique

O nuotraukų koliaže yra įvairių – nuo vakaro, kuomet vietoje to, kad mokytųsi egzaminui, judvi tiesiog kalbėjosi, iki Monikos bandymo programėlės pagalba mėlynai nusidažyti plaukus.

„O, Dieve, man šitą daiktą labai gėda rodyti, ilgai nerodysiu“, – jaudulio prieš kameras neslėpė dainininkė.

Su Emilija jos iki pat šių dienų išlieka geriausios draugės. Monika pasakoja, kad mama draugę priskiria prie šeimos narių ir vadina jas seserimis.

„Mes esame du skirtingi žmonės, galime nesimatyti mėnesį ir daugiau, bet visada kažką nešiojamės širdyje. Kai surandi žmogų, su kuriuo gali būti savim, kai nebijai pasidalinti bet kokia charakterio dalelyte, tai yra labai geras jausmas. Kiekvienam to linkiu“, – videoprojekte „Daikčiukai“ kalbėjo Monique.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai