Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkė virto Donatu Montvydu: ar atpažįstate, kas slepiasi po grimu?

Šeštadienio projekte „Muzikinė kaukė“ – įspūdingi virsmai. Laidoje pasirodymus surengė į dainininkę Lady Gaga, italų atlikėją Adriano Celentano, popdievaitę Ariana Grande bei daugelį kitų pripažintų atlikėjų įsikūnijusios garsenybės. Projekte „Lietuvos balsas“ išgarsėjusi Kristina Radžiukynaitė, praėjusią savaitę virtusi Britney Spears, šį kartą tapo vyru – jauna mergina įkūnijo Donatą Montvydą su kūriniu „Nieko verta“.
Šou „Muzikinė kaukė“ akimirka
Šou „Muzikinė kaukė“ akimirka / Aistės Balčienės nuotr

„Laukiau to. Aš labai noriu sužinoti, ką reiškia būti vyru“, – prieš pasirodymą pripažino KRadžiukynaitė. Visgi jaunoji dainininkė sakė, kad pasiruošimas pareikalavo bemiegių naktų ir daugybės darbo repeticijų salėje: „Kol kas tai tikrai sunkiausia užduotis. Ypatingai sunku atkartoti Donato tembrą, kuris yra labai unikalus – atrodo, to padaryti neįmanoma net vyrui.“ Tiesa, Kristinai pasirodžius scenoje, ją pažino retas – rožinis trumpų plaukų perukas ir puikiai atkartotas D.Montvydo įvaizdis bei kūrinio atlikimas abejingų nepaliko.

Aistės Balčienės nuotr/Šou „Muzikinė kaukė“ akimirka
Aistės Balčienės nuotr/Šou „Muzikinė kaukė“ akimirka

„Kristina, puiki. Puiki visomis prasmėmis. Viskas, ką tu darei su savo kūnu – nemačiau mergaitiškumo jokio. Iš tų variantų, kai mes keičiam žmogaus lytį čia scenoje, tai buvo vienas geriausių įsikūnijimų“, – pagyrų negailėjo Livija Gradauskienė. „Tu labai tiksliai, energingai ir taikliai darei judesį, tai vokalas šiek tiek nukentėjo. Bet tai yra fiziškai sunku tą padaryti. Tu mus užbūrei“, – sakė Inga Valinskienė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Kristina Radžiukynaitė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Kristina Radžiukynaitė

BTV įsikūnijimų projektas „Muzikinė kaukė“ praėjusį šeštadienio vakarą pradėjo jau septintąjį sezoną ir iš karto šoktelėjo į populiariausių laidų dešimtuką, užimdamas garbingą septintąją vietą ir tapdamas žiūrimiausiu šeštadienio šou Lietuvoje. Dešimt naujų atlikėjų ir atsinaujinusi projekto komisija projektą pavertė dar įspūdingesniu nei bet kada anksčiau. Dalyvių pasirodymus vertina dainininkė I.Valinskienė, radijo laidų vedėja L.Gradauskienė, režisierius Vytenis Pauliukaitis bei aktorius ir režisierius Džiugas Siaurusaitis.

Antrojoje „Muzikinės kaukės“ laidoje, be K.Radžiukynaitės tapimo D.Montvydu, žiūrovai išvys Justino Lapatinsko įsikūnijimą į Saulių Prūsaitį, grupės „Queens of Roses“ narės Akvilės Kisielienės virsmą pop dievaite Ariana Grande, grupės „Vairas“ lyderio Rolando Janušo įkūnijamą Adriano Celentano, Baibos tapimą Lady Gaga ir daugybę kitų pasirodymų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas