Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti

Dalia Ibelhauptaitė su Dexteriu Fletcheriu mini 20-ąsias santuokos metines

Antradienį, kovo 14-ąją Dalia Ibelhauptaitė su savo mylimuoju aktoriumi Dexteriu Fletcheriu švenčia 20-ąsias santuokos metines. Šia gražia proga režisierė pasidalino prisiminimais iš vienos svarbiausių jos gyvenime dienų.
Alanas Rickmanas, Dexteris Fletcheris, Dalia Ibelhauptaitė, Marija Bjornson
Alanas Rickmanas, Dexteris Fletcheris, Dalia Ibelhauptaitė, Marija Bjornson

Dalia Ibelhauptaitė vestuvių nuotraukomis bei prisiminimais iš jųdviejų su Dexteriu vestuvių dienos, dalinasi ir su 15min skaitytojais.

„Vestuvės Nr. 1. Lygiai prieš 20 metų aš ištekėjau už pačio nuostabiausio žmogaus pasaulyje – Dexter Fletcher. Kas galėjo tuomet pagalvoti, kad praėjus net tiek metų, mes būsim kartu ir mylėsim vienas kitą dar labiau negu tada.

Dalia Ibelhauptaitė ir Dexteris Fletcheris
Dalia Ibelhauptaitė ir Dexteris Fletcheris

Vestuvės vyko legendiniuose Marylebone santuokos rūmuose (man tuomet tai buvo neįtikėtina, nes tai buvo vieta, kur vedė ir Paulas McCartnis, Ringo Starr, Antonio Banderas, Liam Gallgher...), o ir mūsų liudininkais buvo Alanas Rickmanas, mus supažindinęs ir suvedęs, ir mano artimiausia draugė Londone – fantastiška scenografė Marija Bjornson, su kuria aš padariau pačią pirmąją savo operą Italijoje „Don Žuanas“ 1994 metais...

Alanas Rickmanas ir Dexteris Fletcheris
Alanas Rickmanas ir Dexteris Fletcheris

Kadangi abu visai neturėjome pinigų – aš vilkėjau juodo šilko suknelę, pasiūtą prieš kelis metus iš šilko, kurį parsivežiau pati iš Kinijos, ir saugojau ypatingai progai. O Dexteriui lietuviško lino kostiumą pasiuvo mano dėdė Vilniuje! Na, bet užtai mano skrybėlė buvo padaryta Marijos, Londono „Covent garden“ operos dirbtuvėse.

Dalia Ibelhauptaitė
Dalia Ibelhauptaitė

Gera šiandien prisiminti tuos laikus, bet kartu ir liūdna, nes Alano ir Marijos nebėra tarp mūsų... Taip ir eina laikas...

Vestuvės Nr. 2 vyko Vilniuje balandžio 19 dieną, Katedroje. Bet apie jas vėliau – tuomet, kai švęsime jas. Šaunu turėti du jubiliejus taip arti vienas kito!“, – rašė socialiniuose tinkluose Dalia Ibelhauptaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius