Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
06:26

Danieliui Bunkui – 48-eri: apie „dundukus“, susitaikymą su Siegel ir brandžią sūnaus Kristupo dovaną

Yra temų, apie kurias Danielius Bunkus kalbėti nemėgsta. Nors aštrialiežuvis verslininkas neretai drąsiai pasisako opiomis temomis, atvirai rėžia ir apie asmeninius santykius, gimtadieniai jam nėra tokia tema. „Ką čia daug kalbėti?“ – juokiasi jis. Nors šnekėti apie tai ir ne itin mėgsta, spalio 17-ąją 48-ąjį sukaktį sutinkantis D.Bunkus kaip reikiant mėgausis šia diena. O apie tai tikriausiai dar ne kartą norėsis ir pasikalbėti.
Danielius Bunkus
Danielius Bunkus / Asmeninio albumo ir BNS Foto nuotr.

Gimtadienio išvakarėse D.Bunkus su portalu Žmonės.lt leidosi į atvirą pokalbį: apie kitokią šių metų gimtadienio šventę, santykius su buvusiomis mylimosiomis ir vaikais, kovą su „dundukais“ ir meilės reikalus. Bet apie viską nuo pradžių.

Danieliau, prieš interviu užsiminėte, kad buvote net pamiršęs, jog artėja jūsų gimtadienis. Spėju, ši šventė jums nėra labai reikšminga?

Oi, ne, visiškai nereikšminga. Iš principo, koks skirtumas? Eilinė diena. Jei jubiliejus, tai smagu sukviesti draugus ir kartu pašvęsti, bet taip įvyksta kartą į penkerius metus.

Jau ne pirmus metus mano gimtadienį švenčiame dviese su Kristupu, o jei pavyksta, prisijungia ir Nicole. Žinau tik tiek, kad šįkart Kristupas man parengė dovaną –

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito