Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Darbas, kurio Vytaro fermoje nori visi: kodėl V.Radzevičius nebeleidžia jo daryti savo žmonai?

Reikalų Vytaro Radzevičiaus fermoje netrūksta. Vieni iš jų sunkesni, kiti – širdžiai malonesni. O dėl kai kurių Vytaras netgi konkuruoja su savo žmona Laisve! Tad kaip šeimai pavyksta rasti pusiausvyrą ir išlaikyti harmoningą šeimyninį gyvenimą, kai kiekviena diena atneša vis naujų staigmenų?
Vytaras Radzevičius
Vytaras Radzevičius / TV3 nuotr.

Kaip rašoma TV3 laidos „Vytaro ferma“ pranešime spaudai, nors pats Vytaras savo fermą vadina nedidele, iš tiesų čia – net 8 pastatai! Tai – gyvenamasis namas, pirtis, ūkinis pastatas, buvęs tvartas, rūsys, dvi malkinės, šiltnamis ir žąsų namas. Ir visais jais reikia pasirūpinti...

Tačiau tai – dar ne viskas. Ūkyje gausu ne tik pastatų, bet ir rožynų, gėlynų ar medelių, kuriems taip pat reikalinga priežiūra. Susidūręs su sunkumais visa tai prižiūrint, Vytaras juokavo, kad ant žmonos pyksta tik 20 valandų per parą, nes likusias 4 – miega.

„Nuostabios rožės, deja, tapo tikru galvos skausmu... Dažniausiai tai, kas atrodo greitai padaroma, užtrunka ilgiausiai“, – prisipažino jis, nes lauko darbai pareikalavo ne tik fizinės jėgos, bet ir kantrybės.

TV3 nuotr./Vytaras Radzevičius su žmona Laisve
TV3 nuotr./Vytaras Radzevičius su žmona Laisve

Ne ką lengviau buvo rūpintis dar tik neseniai sodyboje atsiradusiomis žąsimis. „Praėjusiais metais pamačiau, kiek džiaugsmo šeimai, o ypač anūkams, suteikia vištos ir ožiukai. Todėl greitai supratau, kad naujos fermos gyventojos bus žąsys. Iš pradžių buvo baisu – atvyko šeimininkas, paliko pašarą, trumpai viską paaiškino ir išskubėjo. O aš likau vienas, akis į akį su žąsiukais“, – dabar jau su šypsena pasakojo Vytaras.

Visgi žąsys ne tik praturtino fermos kasdienybę, bet ir suteikė galimybę patirti naujų nuotykių. Tačiau, žinoma, fermoje ne viskas bus taip romantiška. Vytaro laukė ir nemalonūs, tačiau jau pradėti darbai: „Karas su žiurkėmis tęsiasi. Rezultatas šiuo metu yra 2:0 mūsų naudai, bet dar nepagavome motininės žiurkės. Todėl karas dar nesibaigė.“

TV3 nuotr./„Vytaro ferma“
TV3 nuotr./„Vytaro ferma“

Laidoje taip pat atsakyta ir į vieną dažniausiai užduodamų klausimų apie Radzevičių šeimos gyvenimą. „Dažnai žmonės manęs klausia, ar Vytaras man leidžia gaminti, ar įsileidžia į virtuvę? Iš tiesų, namuose mes nesiskirstome vaidmenimis – virtuvė atvira abiem“, – pasakojo Vytaro žmona Laisvė.

TV3 nuotr./Vytaras Radzevičius
TV3 nuotr./Vytaras Radzevičius

Visgi, nors Vytaras šiai minčiai ir prieštaravo, Laisvė pripažino, kad yra vienas darbas, kurio vyras jai daryti nebeleidžia...

„Aš tikrai nuoširdžiai mėgstu gaminti. Man patinka virti uogienes, daryti kompotus ir... raugti agurkus. Bet Vytaras šį darbą iš manęs atėmė – man griežtai nebeleidžiama prisiliesti prie agurkų!“ – dalinosi L.Radzevičienė.

„Vytaro ferma“ – šeštadieniais, 10.00 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas