Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Deimantę Guobytę vestuvių proga sveikino ir Egidijus Dragūnas su mylimąja Kotryna

Šeštadienio popietę Trakų Švč. Mergelės Marijos Apsilankymo bazilikoje tuokiasi modelis Deimantė Guobytė (26) ir biomedicinos teisininkas, odontologijos klinikos savininkas Lukas Baranauskas (27). Pasveikinti jaunųjų susirinko beveik šimtas svečių, tarp jų – ilgametis bičiulis, atlikėjas Egidijus Dragūnas su mylimąja Kotryna Kozlovaite.
Egidijus Dragūnas su mylimąja Kotryna
Deimantės Guobytės ir Luko Baranausko vestuvės / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Jaunųjų artimieji ir bičiuliai atvyko kone iš viso pasaulio. Kadangi Deimantė brangių draugų turi kone kiekvienoje šalyje, specialiai vestuvių datą rinko tada, kada būtų visiems patogu.

Vestuvių dieną Deimantę Guobytę sveikino ir ilgametis draugas, atlikėjas Egidijus Dragūnas. Į ceremoniją jis atvyko su mylimąja, modeliu Kotryna Kozlovaite. Kotryna – taip pat artima Deimantės bičiulė, kurias suvedė madų pasaulio užkulisiai.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Deimantės Guobytės ir Luko Baranausko vestuvės
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Deimantės Guobytės ir Luko Baranausko vestuvės

Tiesa, Deimantė Guobytė ir Lukas Baranauskas vienas kitą oficialiai vyru ir žmona gali vadinti jau nuo balandžio 19-osios. Tąkart vienai dienai iš užsienio parskridęs modelis su savo išrinktuoju susituokė Klaipėdos metrikacijos skyriuje.

Bet juk vestuvės – šventė didelė, jų nepaminėti tinkamai būtų tikra nuodėmė. Kadangi Deimantė visuomet svajojo apie santuoką liepos pabaigoje, kai Lietuvoje pati gražiausia gamta, didžiąją šventę pora iškėlė paskutinį liepos savaitgalį Trakuose, apsupti ežerų ir artimiausių žmonių.

TAIP PAT SKAITYKITE: Modelio Deimantės Guobytės vestuvės: po kuklios šventės Klaipėdoje – veganiška puota Trakuose

Deimantė Guobytė yra aktyvi beglobių gyvūnų teisių gynėja, 2015 metais įsteigė savo vardo labdaros ir paramos fondą „Lietuva – gyvūnams“. Prie labdaringos veiklos ne kartą prisidėjo ir E.Dragūnas.

Didelis dėmesys gyvūnams skirtas ir Deimantės Guobytės vestuvėse. Kadangi jaunavedžiai yra veganai, kovojantys už gyvūnų teises, ant jų vaišių stalo nebus nė vieno gyvulinės kilmės produkto.

„Toli gražu ne visi mūsų svečiai yra vegetarai, bet gal tai bus žingsnis link jų gyvenimo būdo pakeitimo. Kiek girdėjome, dar niekas Lietuvoje nedarė tokių didelių ir prabangių veganiškų vestuvių. Visi buvo nustebę, nes turbūt daug kas mano, jog jei veganai – tai nebent hipiai“, – kalbėdama su 15min juokėsi D.Guobytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento