Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dešimtojo dešimtmečio dievukas Haddaway įaudrino Lietuvos žvaigždes

Šeštadienio vakarą „Nesė pramogų banke“ kelis dešimtmečius atgal į šokių aikštelę perkėlė legendinis dešimtojo dešimtmečio atlikėjas Haddaway. Prieš koncertą padainavęs projekte „Šok su manimi“, dainininkas į savo pasirodymą pritraukė visą būrį šio projekto dalyvių, o taip pat sulaukė nostalgijas tų laikų muzikai jaučiančių žinomų Lietuvos veidų.
Edita Daniūtė - Vasiliauskienė ir Dainius Barzinskas
Edita Daniūtė - Vasiliauskienė ir Dainius Barzinskas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šokių aikštelėje aistros užvirė jau nuo pirmųjų Haddaway dainų – nemažai gerbėjų šiam vakarui pasipuošė tų laikų drabužiais ir buvo nusiteikę linksmintis „kaip senais gerais laikais“. Juo labiau, kad pirmą kartą į Lietuvą atvykusį svečią publika pasitiko jau apšildyta lietuviškų grupių „Funky“, „RS&A“ ir kitų.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas

Tiesiai iš šokių projekto „Šok su manimi“ į jokių taisyklių nevaržomą diskoteką atvažiavo linksmintis būrys jo dalyvių. Stebėdami  užsienio žvaigždės šou, atsipalaidavo tą vakarą „Šok su manimi“ palikusi Renata Voitechovskaja su mylimuoju Deiviu Norvilu. Gera nuotaika dalijosi Evelina Sašenko su šokėju Vytautu Mackoniu. Kartu su mylimuoju Deividu Meškausku pasiklausyti praėjusio amžiaus šlagerių į naktinį klubą atėjo ir Ineta Stasiulytė.

Haddaway noriai bendravo su publika, o per vieną dainą scena pasidalijo su įsiaudrinusiais šokių projekto dalyviais. Griežtoji komisijos narė Edita Daniūtė, pasipuošusi nugarą atidengiančia palaidine, savęs nevaržė ir linksminosi iš visos širdies: energingai šoko su D.Meškausku ir leido būti kilnojama stipruolio Dainiaus Barzinsko. Tokie akrobatiniai triukai padarė įspūdį ir vakaro žvaigždei – Haddaway, kuris netramdė šypsenos ir mėtė grimasas žiūrovams.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Oskaras Koraunovas ir  Agnė Jagelavičiūtė
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Oskaras Koršunovas ir Agnė Jagelavičiūtė

Tokios linksmybės patiko ir Egidijui Dragūnui, kuris į koncertą atėjo su draugais. „SEL“ grupės lyderis aktyviai sekė įvykius scenoje ir pats nevengė pajudėti. Tiesa, pamatęs fotografo objektyvą, tradiciškai, nors ir šypsodamasis, parodė jam nepadorų ženklą.

Jaukią vietą klubo balkone rado jausmus atgaivinusi Agnės Jagelavičiūtės ir Oskaro Koršunovo pora. Nors jiedu koncertą stebėjo ramiai šnekučiuodamiesi, tačiau išgirdusi iki kraujo pažįstamą hitą moksliukės įvaizdį nostalgiškam koncertui pasirinkusi A.Jagelavičiūtė irgi atsidavė šokiui.

Haddaway lietuvaičius pradžiugino savo visą pasaulį tuo laiku užkariavusiomis dainomis „Life“, „I Miss You“,„Rock My Heart“, „Catch A Fire“. Įaudrinti žiūrovai nenorėjo paleisti egzotiško atlikėjo nuo scenos ir kurtinantis šėlsmas privertė dainininką savo didžiausią superhitą „What Is Love“ sudainuoti net tris kartus.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Edita Daniūtė - Vasiliauskienė ir Deividas Meakauskas
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Edita Daniūtė - Vasiliauskienė ir Deividas Meškauskas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas