Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ant ukrainietiško žurnalo viršelio – Zelenska ir Nausėdienė: neeilinė kompanija pozavo neatsitiktinai

Pirmoji Lietuvos ponia Diana Nausėdienė įsiamžino neeilinėje fotosesijoje – jos nuotrauka puikuojasi ant ukrainietiško „Elle“ žurnalo. Kartu su ja nuo viršelio žvelgia ir kitų šalių pirmosios ponios, tarp kurių ir Olena Zelenska. Į šią kompaniją pateko ir du vyrai.
Olena Zelenska, Diana Nausėdienė
Olena Zelenska, Diana Nausėdienė / Irmanto Gelūno ir socialinių tinklų nuotr.

Ukrainietiškame „Elle“ žurnamo viršelyje įsiamžino gausus pirmųjų šalies ponių būrys – tarp jų ir pirmoji Lietuvos ponia Diana Nausėdienė bei pirmoji Ukrainos ponia Olena Zelenska. Tiesa, pozavo ir Danijos premjerės vyras Bo Tennbeogas bei Slovėnijos prezidentės vyras Alešas Musaras.

Nors kitos viršelyje įsiamžinusios pirmosios šalių ponios pasipuošusios šviesiais drabužiais, D.Nausėdienė pasirinko tamsų kostiumėlį, kurį papuošė masyviu kaklo papuošalu.

Žurnalo „Elle“ socialiniuose tinkluose skelbiama, kad tokia politikos pasaulio atstovų fotosesijos idėja gimė neatsitiktinai. Visi jie – garbingi IV pirmųjų damų ir ponų viršūnių susitikimo, kurį 2021 m. įkūrė pirmoji Ukrainos ponia Olena Zelenska, svečiai.

„Pirmą kartą ne tik ukrainietiškų, bet ir pasaulinių „Elle“ šeimos leidinių istorijoje ant viršelio pasirodė septynios valstybių ir vyriausybių vadovų žmonos ir du vyrai – garbingi IV pirmųjų damų ir ponų viršūnių susitikimo, kurį 2021 m. įkūrė pirmoji Ukrianos ponia Olena Zelenska, svečiai.

Fotosesija vyko aukščiausiojo lygio susitikimo išvakarėse Kyjivo Sofijos šventovės Chlibnijos muziejuje. Fotosesijoje dalyvavo pirmosios damos: Suzanne Innes-Stubb, Cirie Caris, Tamara Vučič, Rossana Brisenj, Diana Nausėdienė, Lucrecia Peinado, Danijos premjerės vyras Bo Tennbeogas, Slovėnijos pirmasis ponas Alešas Musaras, Ukrainos pirmoji ponia Olena Zelenska.

Šių metų rugsėjo mėnesį Kyjive vykusio suvažiavimo tema buvo vaikų saugumas. Nors karas tęsiasi ir išlieka didžiausiu ukrainiečių skauduliu, Ukraina ne tik susitelkia į save, bet ir ieško naujų sprendimų, kaip įveikti pasaulines grėsmes“, – skelbiama oficialiame „Elle“ žurnalui pirklausančioje „Instagram“ paskyroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito