Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Didysis J.Statkevičiaus įvykis – istorinėje Paryžiaus cirko arenoje: paviešinti kolekcijos fotokadrai

Rugsėjo 29-ąją praūžė tai, kam Juozas Statkevičius ruošėsi itin ilgai. Garsiausias Lietuvos dizaineris Paryžiuje pristatė savo naujausią pavasario-vasaros kolekciją. Ją Prancūzijos sostinė sutiko plojimais.

Rugsėjo 29-ąją su šimto žmonių komanda į Paryžių atvykęs dizaineris J.Statkevičius pildė savo pažadą – dar labiau garsino Lietuvos vardą.

Prancūzijos sostinėje J.Statkevičius surengė neeilinį mados šou. Čia lietuvis dizaineris pristatė savo 2025-ųjų pavasario-vasaros kolekciją.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Juozo Statkevičiaus 2025 m. pavasario-vasaros kolekcijos pristatymas Paryžiuje
AFP/„Scanpix“ nuotr./Juozo Statkevičiaus 2025 m. pavasario-vasaros kolekcijos pristatymas Paryžiuje

Įdomu tai, kad J.Statkevičius kolekciją pristatė neįprastoje vietoje – istorinio cirko „Cirque d'Hiver Bouglione“ salėje.

Gausiai į mados šou suplūdusius J.Statkevičiaus kūrybos gerbėjus pasitiko ne vienas netikėtumas. Vakaro metu podiumu žengė vienas už kitą įspūdingesnius drabužius vilkintys modeliai, o šou vainikavo J.Statkevičiui aidintys plojimai.

Fotogalerija:

Socialiniame tinkle „Instagram“ J.Statkevičius dar kelias dienas prieš šou neslėpė džiaugsmo dėl kelionės į Paryžių. Garsus mados kūrėjas tikino labai laukiantis šio šou.

„Dieve, kaip aš laukiu, kaip bus smagu. Linkėkit sėkmės, išskrendu į Paryžių rungtis su visais pasauliniais. Labai džiaugiuosi, kad lietuviškas vardas tarp pasaulinių vardų ir ačiū privačiam sektoriuj. Ačiū, kurie padėjo“, – kalbėjo J.Statkevičius.

Jis taip pat dėkojo ir savo didžiulei komandai. Pasak dizainerio, be šių žmonių nieko nepavyktų padaryti.

„Štai mūsų komanda, kaip matot, daug didesnė nei olimpinė komanda. Mano komanda – 100 geriausių Lietuvos mados žmonių. Kiečiausi iš kiečiausių, tai žino visi. Be jūsų Paryžius būtų nepasiekiamas“, – gražių žodžių kolegoms negailėjo kūrėjas.

Stop kadras/Juozas Statkevičius
Stop kadras/Juozas Statkevičius

Jis tikino į mados sostinę vykstantis tam, kad galėtų garsinti Lietuvos vardą.

„Dėl ko aš taip stengiuosi? Kad pasaulis sužinotų, kad mes esame Europos sąjungoje“, – teigė J.Statkevičius.

Socialiniame tinkle „Instagram“ prieš keletą dienų dizaineris plačiau pasidalijo mintimis apie kelionę į Paryžių.

„Tiesiog susimąsčiau, prieš 24 metus rodžiausi tarp garsiausių Paryžiuje! Ir per 24 metus neatsirado nei vieno iš Pabaltijo šalių, kas bandytų konkuruoti su pasauliu, su „Dior“ „Chanel“ , „YSL“ ir kitais! Ir tada buvo sunku, dabar taip pat! Ne kūrybine ir ne finansine prasme, tiesiog nesupranta ir viskas. Nereikia miesto kultūros, mados, grožio! Bet tai netiesa! Mano 1M sekėju mane palaiko! Ir tai daug didesnė jėga! Aš toks pat Lietuvos pilietis , ir 90-tais prieš tankus stovėjau, ir dokumentika užfiksavo! Ir vėl rengiuos grumtis su galingu mados pasauliu! Labai didžiuojuos ir tik faktai ir darbai – konkretu ir aišku! Ačiū privačiam sektoriui, kuris nori, kad mūsų šalis būtų žinoma kaip Europos Sąjungos šalis!! Ačiū iš širdies!“, – rašė J.Statkevičius.

J.Statkevičiaus mados šou, kurį jau buvo galima išvysti Paryžiuje, Lietuvoje dizaineris pristatys lapkričio 15 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas