Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Dizainerė Diana Vapsvė ėmėsi naujo verslo: pirmieji įvertino garsūs bičiuliai

Jau ne vienerius metus dizainerė Diana Vapsvė kasmet savo kuriamų drabužių gerbėjus džiugina naujų kolekcijų pristatymais. Idėjų nestokojančios ir iššūkių nebijančios moters gyvenime – naujas etapas.
Laura Imbrasienė su dukra, Viktorija Šaulytė ir Vaida Skaisgirė, Diana Vapsvė ir Saugirdas Vaitulionis
Laura Imbrasienė su dukra, Viktorija Šaulytė ir Vaida Skaisgirė, Diana Vapsvė ir Saugirdas Vaitulionis

D.Vapsvė nėrė į naujo verslo vandenis – sostinėje atidarė limfodrenažinių masažų saloną „Studija V“.

„Dažnas neįsivaizduoja, kaip viskas atliekama, tad atidarymo vakarą susirinkusiems svečiams suteikėme unikalią galimybę savo akimis išvysti sutrumpintą procedūros versiją“, – pasakoja žinoma moteris, svečius pradžiuginusi savo pačios rankomis kurtomis originaliomis dovanomis.

Dovilė Filmanavičiūtė
Dovilė Filmanavičiūtė

„Esu šios vietos pionierė – lankausi nuo tada, kai dar viskas kvepėjo dažais. Su Saugirdu buvom pirmieji, skubantys į rytinius užsiėmimus. Esu absoliuti pelėda, man beprotiškai sunku atsikelti ryte, bet štai prabundu, šoku į sportinę aprangą, susirišu plaukus ir dar mieguistą mane įneša į automobilį. Čia mes taip išsibudinam, kad darbo diena būna puikiausiai pradėta. Ir ką galiu pasakyti? Rezultatas tikrai jaučiasi, kūnas stangrėja“ – sakė dainininkė Dovilė Filmanavičiūtė.

Atlikėja Dileta Meškaitė-Kisielienė prisipažįsta, kad nors jos darbų grafiką su apsilankymais masažuose derinti keblu, kai tik turi laisvą minutę, iškart skambina D.Vapsvei. „O jau kitą dieną lipant laiptais jaučiu, kad turiu raumenukus. Tik svarbiausia po treniruotės susilaikyti ir nenubėgti spurgų“, – juokėsi Dileta.

Dileta Meškaitė-Kisielienė, Diana Vapsvė, Liepa Norkevičienė
Dileta Meškaitė-Kisielienė, Diana Vapsvė, Liepa Norkevičienė
Laura Imbrasienė su dukra
Laura Imbrasienė su dukra

„Žmonės galvoja, kad viskas, ką mums davė gamta yra amžina, tačiau deja. Laikas negailestingas ir kūną reikia prižiūrėti, labai svarbu, kas mūsų viduje“, – kalbėjo televizijos laidų vedėja Laura Imbrasienė.

Masažą salone jau spėjo išbandyti ir verslininkė Liucina Rimgailė: „Man visada reikia labai stipraus masažo. Atvykau per didžiules spūstis mieste, buvau labai pikta, o po procedūros išėjau laiminga, su lengvumo jausmu, pakylėjimu vietoj nuovargio.“

Liucina Rimgailė
Liucina Rimgailė

Mados pasaulyje sėkmingai besisukančiai D.Vapsvei idėja atidaryti tokį saloną kilo natūraliai. „Šiuos masažus atradau prieš trejus metus, o šiandien juos vadinu gyvenimo būdu. Limfodrenažiniai masažai man padėjo išspręsti daug problemų. Todėl salonas man – ne verslas, o malonumą teikianti veikla, kuria užsiimu dėl savęs ir kuria noriu dalintis “, – pasakoja žinoma moteris.

D.Vapsvė rūpinosi ne tik salono atidarymu „Ogmios mieste“, personalu, bet ir interjeru. Salono sienas puošia menininkės Skaistės Semenikės kurti ryškiaspalviai paveikslai.

Rytis Žvagulis ir Laura Navikaitė
Rytis Žvagulis ir Laura Navikaitė

Pasveikinti D.Vapsvės ketvirtadienio vakarą į salono atidarymą rinkosi žinomi žmonės, bičiuliai ir ištikimi klientai: dainininkės Liepa Norkevičienė ir Marija Grabštaitė, marketingo specialistas Saugirdas Vaitulionis, televizijos laidų vedėja Vaida Skaisgirė, stilistė Viktorija Šaulytė, verslininkė Kristina Ivanova, papuošalų kūrėja Elvyra Monginienė, balerina Kristina Tarasevičiūtė, dizaineris Robertas Kalinkinas su žmona Agne, socialiai atsakingo verslo kūrėja Rima Olberkytė-Stankus su vyru Žydrūnu, plaukų stilistas Valerijus Gigevičius ir kiti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas