Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Dovi Mi iš „X Faktoriaus“ tapo Palangos Basanavičiaus gatvės žvaigžde: „Ne visi išdrįstų“

Buvęs „X faktoriaus“ dalyvis, atlikėjas Dovydas Misiūnas-Dovi Mi vasarą praleido koncertuodamas ne tik įvairiuose renginiuose, bet ir gatvėje. Tokį sprendimą vyras priėmė po vieno nemalonaus įvykio, tačiau niekuomet nepasigailėjo – pasiklausyti jo prie Palangos tilto susirenka minios. Kalbėdamas su Žmonės.lt Dovi Mi papasakojo, kokių keistų prašymų sulaukia, koks radinys krepšyje jį nustebino ir kokį atlikėją pakviestų kartu pagroti gatvėje.
Dovi Mi Palangoje
Dovi Mi Palangoje / Eriko Ovčarenko ir Žmonės.lt nuotr.

Groti gatvėje atlikėjas Dovi Mi pradėjo dar prieš dešimtmetį. Pirmiausia pabandė Palangoje, tuomet sekė Šiaulių gatvės muzikos diena, o vėliau vyras persikėlė į Londoną. Tačiau kiekvienais metais požiūris ir žmonių reakcijos į jį kinta.

„Šiais metais jau daugiau kas norėjo nusifotografuoti, nes vis daugiau žmonių apie mane sužino. Ir, žinoma, dabar jau turiu savo dainų, todėl dar smagiau, kai visi renkasi paklausyti būtent jų. Malonu žinoti, kad dainuoju vien savo dainas, o žmonės vis tiek išbūna visą koncertą. Pastebiu, jog būna tokių poilsiautojų, kurie kelintą dieną iš eilės ateina“, – kalbėdamas su Žmonės.lt džiaugėsi Dovi Mi.

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Atlikėjas Dovi Mi
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Atlikėjas Dovi Mi

Žinomas vyras prasitarė, kad nors apie gatvės muzikantus sklando įvairios kalbos, jis asmeniškai jokių priešiškų nuomonių nesulaukė. Anaiptol, kai kurie šalies atlikėjai net stebėjosi jo drąsa.

„Kiek esu bendravęs su kitais žinomais žmonėmis, visi mane labai palaikė. Juk jei sieki ko nors, visada rasi būdų tai įgyvendinti, o aš Palangoje vasaromis sukuriu teigiamą atmosferą. Tiesa, porą žmonių prasitarė, kad jie neišdrįstų išeiti į gatvę“, – teigė atlikėjas.

Pasiteiravus, ką norėtų pasikviesti kartu pasirodyti gatvėje, Dovi Mi per daug negalvojo. Jis tiki, kad publikai patiktų bendras duetas su Vaidu Baumila.

„Pakviesčiau Vaidą Baumilą, nes šią vasarą kartu koncertavome olimpiados renginyje ir pakalbėjus pasirodė lyg labai smagus bičas. Manau užvestume publiką. Dar su Jessica Shy ir Elayork, tikiu, kad išeitų neblogi duetai“, – sakė pašnekovas.

Nors dabar Dovi Mi džiaugiasi gatvėje atkreipdamas žmonių dėmesį, taip buvo ne visuomet. Pasirodo, kad atlikėją koncertuoti čia pastūmėjo vienas nemalonus įvykis – vienas kurorto restoranas jį tiesiog išmetė.

„Esu grojęs ir Palangos restoranuose, bet ten man nepatiko. Nepatiko jaustis taip, kad aš esu tik foninė muzika. Juk žmonės ten eina pavalgyti ir atsigerti, o muzikantas yra lyg radijas. O vėliau restoranas manęs atsisakė, todėl pagalvojau, kad pats turiu aparatūrą ir pradėjau groti gatvėje, o čia iš karto susirinko žmonių. Man tada jokių klausimų nebekilo“, – Žmonės.lt teigė buvęs „X faktoriaus“ dalyvis.

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Atlikėjas Dovi Mi
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Atlikėjas Dovi Mi

Palangoje atlikėją atpažinę gerbėjai prašo ne tik asmenukių. Pasirodo, kad kartais žmonės turi ir kitokių prašymų – nuo sveikinimų sužadėtuvių proga iki privačių pasirodymų.

„Kartą koncertavau ir viena pora priėjusi prie manęs pasakė, kad norėtų romantiškai dviese praleisti vakarą prie jūros. Sakė, kad turi šampano ir prašė manęs padainuoti, o jie žadėjo pašokti. Pagalvojau, kad vis tiek neturiu planų, todėl sutikau, o jie pasirodo buvo profesionalūs šokėjai. Prie mūsų priėjo ir daugiau žmonių, visi grožėjosi saulėlydžiu ir mūsų mini koncertu“, – su Žmonės.lt prisiminimais dalijosi Dovi Mi.

Dovi Mi nenorėjo atskleisti, kokį honorarą pavyksta užsidirbti vieno tokio gatvės koncerto metu, tačiau patikino, kad daugiausia vienu kartu moteris jam įmetė net 100 svarų kupiūrą. Tiesa, ją atlikėjas visą gyvenimą prisimins ne dėl to.

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Atlikėjas Dovi Mi
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Atlikėjas Dovi Mi

„Didžiausią kupiūrą esu gavęs Londone. Ten prie manęs priėjo tokia moteris, kuri man įmetė dvi kupiūras po 50 svarų ir priėjusi prie manęs pašnabždėdama pasakė, kad mano balsas užgniaužė jai kvapą. Kartais muzikanto gyvenime būna visokių kalnelių ir būtent tada jaučiausi prastai, o ta mintis mane pakylėjo. Užsirašiau ją į telefoną ir sakiau, kad pamiršęs paskaitysiu, bet dar niekada nepamiršau“, – jaudinančią istoriją prisiminė D.Misiūnas.

Tiesa, kartais pasitaiko ir ne tokių malonių situacijų. Kelis kartus vyras susidūrė su vandalais, kurie jo dėklą su pinigais išvertė arba apipylė gėrimais. O būna ir tokių žmonių, kurie sugalvoja pašmaikštauti ir įmeta pačių keisčiausių dalykų.

„Esu gavęs alaus butelį, kolos, traškučių pakelį, pliušinį meškiuką. Kartą įmetė vieną cigaretę, ant kurios buvo užrašytas telefono numeris, o Londone turėjau incidentą, kuomet į mano dėklą tiesiog išpylė savo gėrimą. Buvo ir kad išvertė mano dėklą su pinigais… Visko buvo“, – Žmonės.lt teigė Dovi Mi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi