Ir vasarą naujienų netrūksta. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

„Drakono namų“ premjeroje Vilniuje – „juodųjų“ ir „žaliųjų“ akistata: rinkosi ir žinomi svečiai

Birželio 12-osios vakarą viename iš sostinės kino teatrų įvyko išankstinė serialo „Drakono namai“ antrojo sezono premjera. Ištikimi serialo gerbėjai, palaikydami vieną iš pagal siužetą kovojančių pusių, į renginį atvyko apsirengę juodai arba žaliai.

Seriale „Drakono namai“, sukurtame pagal George'o R.R.Martino knygą „Ugnis ir kraujas“, pasakojama apie Targarienų giminę, veiksmas vyksta 200 metų prieš kultinių „Sostų karų“ įvykius.

Premjeroje dalyvavo žinomi žmonės, gausus būrys costplayerių su įspūdingais kostiumais bei ištikimų serialo gerbėjų, pasipuošusių žaliai arba juodai.

Fotogalerija:

Renginio dalyviai turėjo galimybę paragauti specialaus serialui sukurto alaus, pamatyti autentišką pirmajame sezone rodomą drakono Baleriono kaukolę ir laimėti išskirtinių prizų, atsakydami į įvairius klausimus apie serialą.

Kaip nurodoma pranešime spaudai, birželio 17 d. įvyks HBO serialo „Drakono namai“ antrojo sezono pasaulinė premjera, kurį Lietuvoje bus galima žiūrėti per „Go3“ televiziją. Kiekvieną pirmadienį žiūrovų lauks vis nauja šio 8-ių dalių antrojo sezono serija.

Antrajame sezone vaidins žiūrovų laukiami aktoriai: Mattas Smithas, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Eve Best, Steve Toussaint‘as, Fabienas Frankelis, Ewan‘as Mitchell‘as, Tomas Glynn-Carney, Sonoya Mizuno, Rhys‘as Ifans‘as, Harry Collettas, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Phia Saban, Jefferson‘as Hall‘as ir Matthew Needham‘as.

Lukas Balandis / BNS nuotr./HBO serialo „Drakono namai“ antrojo sezono premjerą
Lukas Balandis / BNS nuotr./HBO serialo „Drakono namai“ antrojo sezono premjerą

Prie jų prisijungs ir nauji antrojo sezono aktoriai: Abubakar Salimas kaip Alyn iš Hull’o, Gayle Rankin kaip Alys Rivers, Freddie Fox kaip seras Gwayne Hightower’is, Simon Russell Beale kaip seras Simonas Strongas, Clinton Liberty kaip Addamas iš Hull’o, Jamie Kenna kaip seras Alfredas Broome’as, Kieran Bew kaip Hju, Tomas Bennettas kaip Ulfas, Tomas Tayloras kaip lordas Creganas Starkas ir Vincentas Reganas kaip seras Rickardas Thorne’as.

Lukas Balandis / BNS nuotr./HBO serialo „Drakono namai“ antrojo sezono premjerą
Lukas Balandis / BNS nuotr./HBO serialo „Drakono namai“ antrojo sezono premjerą

Serialo „Drakono namai“ antrojo sezono komanda: bendraautoriai ir vykdomieji prodiuseriai George'as R.R.Martinas ir Ryan’as Condalis, vykdomieji prodiuseriai Sara Hess, Alan Taylor, Melissa Bernstein, Kevin’as de la Noy, Loni Peristere, Vince’as Gerardis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Reklama
Šekspyriška vasara Pakruojo dvare: spektakliai, kvapą gniaužiantys triukai ir įspūdingos gėlių kompozicijos
Užsisakykite
15min naujienlaiškius