Sportas gyvai

Draugai ir kolegos gedi Aušrio Kriščiūno-Tyntos: „Dabar rojuje bus trankiau ir linksmiau“

Penktadienį Lietuvą apskriejo liūdna žinia apie garsaus visuomenininko, buvusio šoumeno ir politiko Aušrio Kriščiūno-Tyntos mirtį. Prisimindami vos 56-erių užgesusį vyrą jo artimieji ir buvę kolegos negailėjo jautrių atsisveikinimo žodžių.

Po skaudžios netekties artimieji ir buvę A.Kriščiūno-Tyntos kolegos socialiniuose tinkluose skyrė jam jautrius atsisveikinimo žodžius. Televizijos laidų prodiuseris Dominykas Kubilius prisiminė realybės šou „Baras“ laikus ir dėkojo jam už geriausius atsiminimus.

Taip pat skaitykite: Mirė legendinis Tynta – Aušrys Kriščiūnas užgeso būdamas 56-erių

„Vienas didžiausių gyvenimo nuotykių, kurio neįmanoma užmiršti ir revoliucija TV – populiarumo rekordus mušęs vienas pirmųjų realybės šou „Baras“. Kiek saulių palydėta ir kiek aušrų sulaukta su Aušrys Kriščiūnas TYNTA! Nuo šiol rojuje bus kur kas trankiau ir linksmiau! O mes tikrai dar pratęsim… Užuojauta artimiesiems“, – socialiniame tinkle „Facebook“ rašė D.Kubilius.

Vienas didžiausių gyvenimo nuotykių, kurio neįmanoma užmiršti ir revoliucija TV - populiarumo rekordus mušęs vienas...

Posted by Dominykas Kubilius on Friday, June 28, 2024

A.Kriščiūno-Tyntos gedi ir dainininkė Viktorija Mauručaitė, kuri socialinėje erdvėje pasidalijo vaizdo įrašu iš pastarojo šlovės laikų.

„Ilsėkis ramybėj, Tynta – Aušry! Užuojauta šeimai“, – rašė V.Mauručaitė.

Ilsėkis ramybėj, Tynta- Aušri! 🙏🏻 Užuojauta šeimai 🙏🏻

Posted by Viktorija Mauručaitė on Friday, June 28, 2024

Bendražygį socialiuose tinkluose išlydėjo ir vienas iš „Radiocentro“ kūrėjų, praeityje žinomos grupės D.A.17 lyderis, televizijos laidos „Sąmokslo teorija“ vedėjas Arna Klivečka. Jis pasidalijo viena iš paskutinių savo nuotraukų su Tynta.

„Viena iš paskutinių mūsų nuotraukų su a.a. Aušriu. Tai buvo dažasvydžio turnyras tarp radijo stočių. Mes – „Ultra Vires“. Negaliu patikėt….“ – rašė A.Klivečka.

Viena iš paskutinių mūsų nuotraukų su a.a.Aušriu. Tai buvo dažasvydžio turnyras tarp radijo stočių. Mes- “Ultra Vires”. Negaliu patikėt….

Posted by Arnas Klivecka on Friday, June 28, 2024

Užuojautą išreiškė ir radijo stotis XXL FM.

„Mirė legendinis Aušrys Kriščiūnas-Tynta. Užgeso būdamas 56-erių“, – rašoma radijo stoties „XXL FM“ feisbuko paskyroje.

Žmonės.lt primena, kad Aušrys Kriščiūnas-Tynta sunkiai sirgo ir gydėsi Onkologinėje ligoninėje Kaune. Draugams dar 2023 metais vyro pasigedus socialiniuose tinkluose, jis pasidalijo trumpa žinute, kurioje paaiškino savo tylą.

„Jau tradicija. Pradžioj pusryčiai, tada tik kava“, – feisbuke rašė Tynta.

Jau tradicija. Pradžioj pusryčiai tada tik kava.

Posted by Aušrys Kriščiūnas on Sunday, August 6, 2023

Pirmasis apie Tyntos mirtį pranešė jo įkurtas naujienų portalas Kauniečiams.lt.

„Mirė Aušrys Kriščiūnas-Tynta.

Legendinis Kauno visuomenininkas, politikas, šou žvaigždė. Liūdną žinią portalui kaunieciams.lt, kurį jis pats ir įsteigė, patvirtino jo žmona. Nuoširdi užuojauta šeimai. Liūdna ir mums netenkant gero draugo, puikaus, talentingo ir niekad nelėkšto kūrėjo, doro ir principingo Lietuvos patrioto, kuriam buvo vos 56-eri. Ačiū Aušry, kad buvai su mumis gyvai, visada ir liksi nepamirštas“, – rašoma Kauniečiams.lt išplatintame pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius