Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Draugystės pradžią su Mantu Stonkumi prisiminusi Indrė: „Kai po 2 mėnesių pasipiršai, niekas netikėjo“

Jauni, žavūs ir be proto įsimylėję. Tokie draugystės pradžioje, prieš 8 metus, įamžintoje nuotraukoje šypsosi Indrė ir Mantas Stonkai. Paviešinusi šią nuotrauką socialiniame tinkle Indrė parašė, kaip pati sako, jaunas poras padrąsinantį komentarą.
Indrė Augustaitytė ir Mantas Stonkus 2009 m.
Indrė Augustaitytė ir Mantas Stonkus 2009 m. / Asmeninio albumo nuotr.

Šeštadienio popietę aktorė, laidų ir renginių vedėja Indrė Stonkuvienė (31) socialiniame tinkle pasidalijo jausmingu įrašu, kuriuo nori paskatinti jaunas poras nebijoti savo jausmų, polėkio ir nekreipti dėmesio į skeptikus. Prie įrašo Indrė publikavo ir savo nuotrauką su Mantu (15min aktorė sakė, kad fotografija daryta 2009 metais).

Ši foto daryta mūsų su Mantu Stonkumi draugystės pradžioje... Tada, kai po dviejų mėnesių man pasipiršai, niekas netikėjo, niekas...Visi iš šono „PATARĖJAI“ tik sakė, kaaaam? tokie jauni? dar pabūkit sau? neturit pagrindo po kojom...

Na ir ką ??? Prabuvom nerealų laiką dviese. Pagrindą pastatėm abudu. Dabar būnam jau keturiese. Su Žmogumi esi ne dėl pareigų, nuopelnų ar kitų dalykų, o tiesiog būni, nes myli..!!! Taip, santykiai yra darbas, darbas kurį turi dirbti abudu, tai yra stengtis. Būna visko. Ir taip turi būti, kuo daugiau praeini, patiri, tuo labiau suartėji su savo Žmogumi.

Išgyventa patirtis, potyriai, čia santykių pagrindo sudedamoji dalis. Noriu pasakyt, kad jei jauti, jog tai tavo žmogus, tau gera, ir net tada, kai jis visiškai skiriasi nuo to kokį buvai susikūrusį savo galvoje, tai reiškia GYVENK, MYLĖK, nevaržyk savęs!! Nes tai tavo gyvenimas... o dabar jau mūsų keturių Stonkų gyvenimas!

Išvados: rizikuokit, meilėje principai neturi būt, pyktis arba garsios diskusijos su mylimuoju yra būtinos, tam kad išsispręstų problemos, o nesikauptų viduje.. Geriau gyventi rizikuojant, mylint ir turint ką prisimint....

TAIP PAT SKAITYKITE: Žaslių bažnyčioje mylimąją Indrę Augustaitytę vedė aktorius, laidų vedėjas Mantas Stonkus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas