Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Džordana Butkutė išliejo jausmus apie svarbią sukaktį minintį vyrą Elegijų: „Stipriai jį paveikė“

Birželio 6-oji – lemtinga diena atlikėjos Džordanos Butkutės vyrui Elegijui Strasevičiui. Prieš 18 metų vyras nusprendė žengti blaivybės keliu ir atsisakė alkoholio. Apie šį jo sprendimą ir tai, kaip jis paveikė jų šeimos gyvenimą, prakalbo ir pati Dž.Butkutė.
Džordana Butkutė ir Elegijus
Džordana Butkutė ir Elegijus / Asmeninio archyvo nuotr.

Socialiniame tinkle „Facebook“ dainininkė pasidalijo jautriu pasakojimu ir prisiminimais apie sutuoktinio gyvenimą. Ji sveikino mylimąjį su priimtu sprendimu ir linkėjo sveikatos.

„2006. 06.06 Diena. Mama užėjo į savo sūnaus kambarį. Ilgai bandė jį pažadinti. Ir kai pagaliau jis pabudo, išgirdo tokius mamos žodžius: – Sūnau! Ką sau manai?! Ar supranti, kad geri jau 10 dienų?!

Nežinau, kas nutiko, bet kažkas labai stipriai jį paveikė. Ar mamos pasakyti žodžiai, ar apėmusi baimė su pasibaisėjimu savimi, jis labai greitai ir tvirtai priėmė sprendimą. Pats, niekieno nevaromas ir neraginamas. ( Nelabai jis ko nors ir klausytų). Kaip jis pats vėliau pasakojo, – užsidarė „durnyne“.

Praėjo Minesotos programą. Greitai atsistojo ant kojų. Nes Pats To Norėjo. Labai stipriai norėjo.

Ir ta jo nesuvokiamai galinga Stiprybė, plieninė Kantrybė, neapsakomai tvirta valia, ryžtas ir tas begalinis noras susitvarkyti savo gyvenimą – nugalėjo!

Telaimina jį Dievas.

Po kelių metų, 2009 m. gražų pavasario vakarą, aš su juo susipažinau.

Ir nepasakojant pasakų, nuo tada mes jau nebeišsiskyrėme. Jis man taip pat labai padėjo. Buvo likimo lemtas žmogus. Dievo atsiųstas man, kaip didžiulė dovana.

2012.12.12 Mes susituokėme ir tapom ne tik pora, bet ir tvirta šeima. Mes esam skirti vienas kitam. Nebūtinai mes patys taip sugalvojome. Juk, kas skirta gyvenime nutikti, tas ir nutinka. Ir nieko čia neprivyniosi.
SU 18-tuoju blaivybės gimtadieniu, mano meile! Būk Sveikas!
Didžiuojuosi tavimi! Ir labai tave myliu“, – rašė Dž.Butkutė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius