Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

E.Dragūnas – apie stadiono skandalą: „Jau kitą dieną po SEL koncerto buvo galima žaisti futbolą“

Tęsiantis Kauno Dariaus ir Girėno stadiono skandalui, nutarė pasisakyti ir atlikėjas Egidijus Dragūnas. Jo grupė SEL buvo pirmoji, surengusį koncertą šioje vietoje.
Dariaus ir Girėno stadionas, Egidijus Dragūnas-SEL
Dariaus ir Girėno stadionas, Egidijus Dragūnas-SEL / BNS, Indrės Pix / Prokadras.lt nuotr. ir stopkadras

Kauno Dariaus ir Girėno stadionas pastaruoju metu atsidūręs aistrų sūkuryje. Rugpjūčio pabaigoje čia koncertą surengus Jessicai Shy, paaiškėjo, kad nors stadiono hibridinė danga buvo uždengta specialiai tam skirtomis priemonėmis, tačiau išsaugoti veją geros būklės tai nepadėjo. Dėl to UEFA Tautų lygos pirmosios rungtynės tarp Lietuvos ir Kipro buvo paskutinę akimirką perkeltos į Marijampolę.

Pirmadienį paskelbta, kad 2025-ųjų birželio 6-ąją Dariaus ir Girėno stadiono koncertuos muzikos superžvaigždė Justinas Timberlake'as. Ši žinia tapo dar vienu nemaloniu akibrokštu nacionalinei futbolo rinktinei. Mat pagal FIFA tarptautinių rungtynių kalendorių kitų metų birželį numatyti du nacionalinių rinktinių langai. Vienas jų planuojamas 6-7 dienomis, kitas – 9-10 dienomis. Tuomet vyks 2026-ųjų pasaulio čempionato atrankos kovos ir jau dabar aišku, kad Lietuvos futbolo gerbėjai Dariaus ir Girėno stadione jų neišvys.

Antradienio popietę į visą šį skandalą sureagavo atlikėjas Egidijus Dragūnas. Jo grupės SEL koncertas 2023-iųjų rugpjūtį buvo pirmasis, vykęs Dariaus ir Girėno stadione. Dabar E.Dragūnas teigė, kad stadiono veją išsaugoti geros būklės padėjo brangus sprendimas.

„Nemėgstu kištis į svetimus reikalus, bet šiuo atveju turiu patirties ir turiu savo nuomonę apie tai, kas vyksta. Kalbu apie Dariaus ir Girėno stadioną.

Labai mėgstu futbolą, labai mėgstu muziką. Nepamirškim, kad pirmas koncertas Dariaus ir Girėno stadione buvo grupės SEL koncertas. Tuomet stebėjo renginį 35 tūkstančiai žmonių. Mes buvome po padidinimo stiklu, atvažiavo daug televizijų, žolę matavo su centimetru.

Ką noriu pasakyti, kad tai yra tik požiūris į darbą, pagarba vieni kitiems. Tuomet stadioną dengė lenkų kompanija, tai kainavo tikrai milžiniškus pinigus, bet žolė buvo išsaugota ir galima buvo žaisti futbolą jau kitą dieną.

Taip kad žiūrėkim futbolą, klausykimės muzikos ir gerbkim vieni kitus, gerbkim žmones ir gerbkim savo darbą“, – socialiniuose tinkluose kalbėjo E.Dragūnas.

https://www.lrt.lt/mediateka/irasas/2000291015/kauno-dariaus-ir-gireno-stadiono-zolei-isbandymas-sestadieni-vyks-koncertas-kurio-metu-veja-bus-uzdengta-specialia-danga

Posted by Egidijus Dragunas on 2024 m. rugsėjo 24 d., antradienis

Koncerto fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas