Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Jankauską prieš objektyvą pastačiusi S.Starkutė: „Viskas vyko draugiškai ir organiškai“

„Pasakysiu tik tiek – ilgai įkalbinėti neteko“, – juokiasi „SbyS“ prekes ženklo įkūrėja Simona Starkutė, reaguodama į klausimus dėl naujai pasirinkto kolekcijos veido. O šį kartą juo tapo buvęs Lietuvos rinktinės treneris Edgaras Jankauskas.
Simona Starkutė ir Edgaras Jankauskas
Simona Starkutė ir Edgaras Jankauskas / Asmeninio albumo nuotr.

Simona Starkutė pasakoja, kad fotosesija, kurioje įsiamžino ir žinomas sportininkas, buvo planuota dar rugsėjo pabaigoje, tačiau pandemija ir su tuo prasidėjęs karantinas gerokai pakoregavo visus planus.

„Visi išsimušė iš ritmo, todėl labai vėlavome, todėl gavosi beveik kalėdinė fotosesija. Labiausiai džiaugiuosi, kad viena iš mūsų futbolo žvaigždžių – Edgaras Jankauskas sutiko joje sudalyvauti“, – šypsojosi žinoma moteris.

Anot Simonos, jos parduodamų drabužių fotosesijose jau ne pirmą kartą įsiamžina Lietuvoje daug pasiekę sportininkai ar scenos žmonės, kuriems nesvetimas darbas su kameromis.

Asmeninio albumo nuotr./Simona Starkutė ir Edgaras Jankauskas
Asmeninio albumo nuotr./Simona Starkutė ir Edgaras Jankauskas

„Kai tik pradėjau verslą, buvo nusifotografavęs kovotojas Sergejus Maslobojevas, praeitą sezoną turėjome atlikėją Roką Laureckį, Lietuvos šuolininką į vandenį Igną Barkauską ir kikbokso čempioną Mantą Rimdeiką. Stengiamės įamžinti žinomus žmonės, turinčius ką nors bendra su scena, sportu. Aktyvesnis laisvalaikis jiems užima didesnę gyvenimo dalį, o mano parduodamas drabužių asortimentas kaip tik toks“, – 15min pasakojo S.Starkutė.

O, kad Edgaras įsiamžins naujausioje Simonos fotosesijoje, pasirodo, buvo planuojama jau gerokai anksčiau. Anot pašnekovės, praeitą sezoną futbolininkas juokais, o gal ir visai rimtai parašė S.Starkutei, kad norėtų sudalyvauti jos fotosesijoje.

„Bet tuomet buvome jau buvome pasirinkę modelį. Fotosesija vyko Kaune, todėl nelabai norėjau trukdyti Edgaro ir prašyti, kad jis vyktų kartu. Pasiūliau jam būti modeliu kitą kartą. Kadangi bendrauji, esi pažįstamas su žmogumi iš draugiškos pusės, viskas vyksta labai paprastoje formoje. Taip ir palaikėme ryšį, o viskas vyko paprastai ir organiškai“, – šypsojosi Simona.

Asmeninio albumo nuotr./Simona Starkutė ir Edgaras Jankauskas
Asmeninio albumo nuotr./Simona Starkutė ir Edgaras Jankauskas

Žinoma moteris pasakojo, kad kiekviena fotosesija pareikalauja nemažai pastangų, pavyzdžiui, modeliui siuvami jam tinkančio dydžio drabužiai, vyksta primatavimas, vėliau siuvama visa kolekcija, o tai užima nemažai laiko.

„Kai viskas paruošiama, ieškomas fotografas, žiūrima, kas tiktų fotosesijai, kartais pasiseka, kartais ne, kartais pataikai į dešimtuką, kartais ne, – neslepia Simona. – Taip pat būna ir su modeliais, kartais nuotraukos pavyksta gražios, o kartais fotosesijos metu modelis nebūna toks, koks kitose nuotraukose, nes jo darbo specifika kitokia.“

Ji paatviravo, kad ir ši fotosesija buvo sudėtinga – fotografuota laike, kai oro temperatūra siekė vos 3 laipsnius šilumos. Sąlygos nebuvo labai geros, bet tai, anot Simonos, yra modelio darbo dalis.

„Kadangi fotosesija vyko ne studijoje, o lauke, urbanistinėje aplinkoje, kuri pridavė laisvalaikio drabužiams šarmo, teko ir mašinoje persirengti, ir pašalti vilkint marškinėlius trumpomis rankovėmis. Edgaras iš arti pamatė mažą dalelę modelio darbo nepatogumų“, – pasakojo moteris.

TAIP PAT SKAITYKITE: Supermodelio karjerą S.Starkutė pradėjo po mamos mirties: „Teko ir badauti, ir miegoti laiptinėje“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas