Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 07 09

E.Mildažytė – apie ryšį su mama: prieš 20-imt metų įamžintas kadras ir svarbiausias patarimas

Laidų vedėja, prodiuserė Edita Mildažytė neseniai pasidalijo archyvine nuotrauka su savo artimiausiu žmogumi – mama oftalmologe, medicinos mokslų daktare Gražina Mare Petkūniene. Prisiminusi nuotraukos atsiradimo istoriją, Edita su portalu Žmonės.lt leidosi į pokalbį apie ryšį su ja ir įvardijo, kokį svarbiausią gyvenimo patarimą yra gavusi iš mamos.
Edita Mildažytė su savo mama
Edita Mildažytė su savo mama / Asmeninio albumo nuotr.

Gegužės pradžioje Edita Mildažytė pasidalijo archyvine nuotrauka su savo mama oftalmologe Gražina Mare Petkūniene ir papasakojo apie prieš 20-imt metų surengtą akciją, prie kurios juodvi prisijungė kartu.

„Čia mudvi su mama prieš kokia 20-imt metų (gerai neprisimenu datos – galėčiau patikrint, bet koks skirtumas...) pagerbėm būrį vaikų užauginusias mamas, o dainuoti pakvietėm tuometes estrados ir ne tik žvaigždes ir jų mamas (arba tėčius, jei mamos labai drovėjosi). Koks buvo pasisekimas! O dainavo ir Asmik, prikėlėm tradiciją vėl švęsti Motinos dieną. Ji buvo visai neminima sovietmečiu, o po nepriklausomybės atgavimo, mamos sveikintos tik kai kuriose šeimose. Tada sumanėm akciją „žvaigždės motinoms”, mama Irena Milkevičiūte ir Lukas su savo žavinga mama ir daugybė kitų.

Žinoma – dainavau ir aš su mama. Taip jos bijojau, kad net tekstą išmokau. Ta tradicija buvo tęsiama keletą metų, paskui akcijų atsirado komercinėse televizijose, paskui krizė ir… liko gražių prisiminimų. Tikrai gražių!” – rašė Edita Mildažytė ir su portalu Žmonės.lt sutiko pasidalinti archyvine nuotrauka bei papasakoti apie ryšį su savo mama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi