Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Sipavičius – apie kaime rastą laimę su 20 metų jaunesne žmona ir skyrybas: „Planavau kitokias“

Egidijaus Sipavičiaus gyvenimas – tarsi amerikietiški kalneliai: pripažinimas, šlovė, alkoholis, skyrybos, kainavusios santykius su vaikais, tris dešimtmečius trukusi kova su nemiga ir galiausiai atrasta laimė kaime su dvidešimt metų jaunesne žmona Simona.
Egidijus Sipavičius su žmona Simona
Egidijus Sipavičius su žmona Simona / LNK ir BNS nuotr.

Ilgus metus garsus atlikėjas savo asmeninį gyvenimą saugojo po devyniais užraktais, vadovaudamasis taisykle, kad laimė mėgsta tylą, tačiau laidoje „Bus visko“ vyras ne tik atvėrė savo sodybos Širvintų rajone duris, bet ir atvirai kalbėjo apie šlovę lydėjusį alkoholį ir skaudžias skyrybas su antrąja žmona, rašoma LNK televizijos pranešime spaudai.

LNK nuotr./Egidijus Sipavičius
LNK nuotr./Egidijus Sipavičius

„Skyrybos būtų įvykę anksčiau ar vėliau, bet galbūt ne taip, nebūtų dabar skaudu pačiam ir gėda“, – „Bus visko“ laidoje atviravo garsus atlikėjas.

Žiniasklaidoje pasirodė žinia, kad vis dažniau atlikėjo koncertuose jam draugiją palaiko dvidešimčia metų jaunesnė mergina.

Egidijus Sipavičius su žmona Simona / Irmanto Gelūno / 15min nuotr.
Egidijus Sipavičius su žmona Simona / Irmanto Gelūno / 15min nuotr.

Į tokius gandus pats vyras nekreipė dėmesio, kol vieną dieną tai tapo oficialu – Egidijaus ir jo antrosios žmonos Vaidos santuoka subyrėjo. Tuo metu pats dainininkas atsitvėrė tylos siena, tačiau dabar atskleidė, kad skyrybas planavo turėti kitokias.

„Buvau suplanavęs skyrybas, bet jos turėjo būti visai kitokios. Aš turėjau sutvarkyti viską, kad tai kainuotų kuo mažiau skausmo aplinkiniams”, – LNK laidoje atviravo vyras ir atskleidė, kad labiausiai jam apmaudu dėl pabirusių santykių su vaikais.

Laidoje Egidijus atskleidė, kad prireikė daug metų tam, kad subręstų ir pamatytų savo charakterio trūkumus bei padarytas santykių klaidas.

LNK nuotr./Egidijus Sipavičius
LNK nuotr./Egidijus Sipavičius

Vyras prisipažino ir tai, kad nebuvo lengvo charakterio, lengvai užsiplieksdavo ir, kaip pats sako: „Aš buvau rėksnys.” Bene didžiausias tokio charakterio priežastimi garsus atlikėjas įvardija trisdešimt metų trukusią kovą su nemiga, apie kurią niekada viešai nekalbėjo, tačiau dabar sako supratęs, kad su šia problema susiduria didžioji visuomenės dalis. Savo pavyzdžiu dainininkas tikisi paskatinti nedelsti ir kreiptis pagalbos, kol dar ne vėlu.

LNK nuotr./Egidijus Sipavičius
LNK nuotr./Egidijus Sipavičius

„Neužmigdavau naktimis, ypač po koncertų. Naktį nemiegi, tada visą dieną piktas suirzęs vaikštai. Galiausiai pasidarydavau nebepakenčiamas aplinkiniams, žmonai, vaikams, anūkėms”, – atvirai kalbėjo Egidijus, kuris prisipažino, kad natūrali medicina jam nepadėjo, o vaistai baugino dėl sukeliančios priklausomybės.

Juolab, kad jie problemą išspręsdavo tik laikinai. Tik kreipęsis pas daktarus pagalbos ir pradėjęs intensyvią terapiją, pradėjo sau uždavinėti klausimus, į kuriuos atsakius pavyko suprasti, kur slypėjo trisdešimt metų trukusi nemiga.

„Bus visko“ – antradienį 20 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas