Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Edgaras Lubys antrą kartą per metus paskelbtas mirusiu: pasakė, kaip reaguoja artimieji

Dainų autorius ir atlikėjas Edgaras Lubys jau antrą kartą šiais metais patenka į itin nemalonią situaciją. Melagingas naujienas skelbiantys asmenys internete išplatino pranešimą apie jo mirtį. Žmonės.lt atlikėjas pasakė, ar ketina imtis teisinių veiksmų.
Edgaras Lubys
Edgaras Lubys / Gretos Skaraitienės / 15min nuotr.

Interneto sukčiai dažnai naudojasi žinomų žmonių vardais tam, kad iš patiklių žmonių gautų finansinės naudos. Tačiau atlikėjas Edgaras Lubys jau antrą kartą šiais metais atsidūrė jų paskleistos melagienos epicentre – pranešta apie jo mirtį.

„Ir vėl aš „mirštu“...“ – paneigdamas tokias kalbas savo socialiniame tinkle rašė E.Lubys.

Ir vėl aš “mirštu”..

Posted by Edgaras Lubys on Tuesday, October 22, 2024

E.Lubys portalui Žmonės.lt sakė, kad jis ir jo artimieji šį kartą į tokią melagieną reagavo ramiai.

„Artimieji nereaguoja, nes kam aš esu gyvas, tas gali man tiesiog paskambinti ir apie tai pasikalbėti“, – sakė atlikėjas.

Žinomas vyras atviravo, jog nesupranta, kodėl jau antrą kartą per metus būtent jis skelbiamas mirusiu. Svarstė, kad tai – atsitiktinumas.

„Neįsivaizduoju, kodėl būtent mane jau antrą kartą skelbia mirusiu. Gal yra kažkoks dėsningumas ar tiesiog atsitiktinumas. Reiktų jau klausti pas tuos, kas tokius dalykus kuria“, – šypsodamasis sakė E.Lubys.

Edgaras Lubys / A. Broko („Culture Bridge“) nuotr.
Edgaras Lubys / A. Broko („Culture Bridge“) nuotr.

Nors tokios melagienos nėra malonios, tačiau pasiteiravus apie teisnius veiksmus, Edgaras sakė kol kas to imtis neketina.

„Teisinių veiksmų neisiimsiu, nes paprasčiausiai neturiu tam laiko ir nesu tas žmogus, kuris užsigautų ar įsižeistų dėl visos šios susidariusios situacijos. Turiu kitų darbų ir turiu būti labai gyvas savo šeimai, vaikams bei veikloms“, – Žmonės.lt teigė Edgaras.

Primename, kad žinia apie melagingą E.Lubio mirtį pirmą kartą buvo pranešta liepos mėnesį. Tada buvo skelbiamos netikro atsisveikinimo su juo detalės ir dalintasi suklastotu susirašinėjimu su laidų vedėju Rolandu Mackevičiumi.

Tuomet Žmonės.lt Edgaras Lubys sakė, kad pamatęs tokius pranešimus iš karto paskambino savo žmonai Živilei Vaškytei-Lubienei.

„Pirmiausia paskambinau žmonai, pasakiau, kad viskas gerai“, – teigė atlikėjas.

E.Lubys pasakojo, kad liepą apie netikrą savo mirtį jis sužinojo iš artimo draugo, kuris šiam atsiuntė nurodą.

„Žinoma, jis nepatikėjo, bet dabar jau padaugėjo žmonių, kurie man siunčia tą informaciją, nesuprasdami, kas čia. Man atrodo, kad akivaizdu, jog tai suklastota, tačiau galbūt vyresni žmonės gali patikėti. Galbūt nusistebės pamatę, kad dar koncertuoju, sakys – juk jis miręs“, – kiek su humoru pažvelgęs į situaciją kalbėjo Edgaras Lubys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento