Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Edgaras Lubys tapo estrados princo Ryčio Cicino antrininku: švytėjo dantimis

„Muzikinės kaukės“ scenoje – Ryčio Cicino antrininku tapęs dainininkas Edgaras Lubys. „Tai atlikėjas, su kuriuo niekaip nerandu jokių bendrų taškų“, - prieš pasirodymą sakė garsus vyras, kuriam šis įsikūnijimas tapo tikru išbandymu.
Edgaras Lubys
Edgaras Lubys / Vytautės Ribokaitės nuotr.

Praėjusiuose projekto sezonuose lietuviškos estrados princu tituluojamą atlikėją bandė įkūnyti ne viena garsenybė, tiesa jiems sekėsi ne itin gerai. „Gal tas kuklumas lietuviškas neleisdavo tapti tikruoju Ryčiu“, – spėliojo komisijos narė Livija Gradauskienė.

Vytautės Ribokaitės nuotr./Edgaras Lubys
Vytautės Ribokaitės nuotr./Edgaras Lubys

Dainininkas ir dainų kūrėjas E.Lubys antrojoje muzikinio šou laidoje įsikūnys į Lietuvos estrados princą R.Ciciną ir atliks legendiniu tapusį kūrinį „Vasara gražuolė“.

„Tau pavyko suprasti Ryčio Cicino charakterį ne tik šypsena, bet ir ta visa laikysena, jo didybe“, – sakė komisijos pirmininkas Vytenis Pauliukaitis. „Edgaras šiandien švytėjo. Ne tik dantimis, bet ir akimis“, – komplimentų atlikėjui taip pat negailėjo L.Gradauskienė.

Vytautės Ribokaitės nuotr./Edgaras Lubys
Vytautės Ribokaitės nuotr./Edgaras Lubys

Populiariausiame šeštadienio šou šį kartą A.Lasytė įkūnys dainininkę Katy Perry, G.Staigvilas – Žilviną Žvagulį, D.Meškaitė-Kisielienė – Janiną Miščiukaitę, aktorius M.Jampolskis vienam kartui taps Rusijos atlikėju Mikhail Boyarsky, N.Nekrašiūtė – Mariah Carey, K.Juodzevičiūtė – Linu Adomaičiu, G.Malinauskaitė-Rudzienė – grupe „The Kelly Family“, Ž.Stakėnas įsikūnys į hito „Ice Ice Baby“ atlikėją Vanilla Ice, P.Bagdanavičius virs Andrea Bocelli.

Premjerinėje laidoje pirmąją vietą užėmė dainininkė, grupės „Liūdni slibinai“ narė A Lasytė, atlikusi I.Jurgelevičiūtės iš „Dinamika“ dainą „Saldi nuodėmė“. Antrosios vietos laimėtojas – E.Lubys, įkūnijęs atlikėją Mika. Dainininkas atliko hitu tapusį kūrinį „Grace Kelly“. Trečiąją vietą užėmė didžiosios scenos naujokas, projekte „Lietuvos balsas“ išgarsėjęs Gražvydas Staigvilas. Vaikinas komisiją nustebino išvaizdos ir balso panašumu į Robbie Williams. Projekto gerbėjų šią savaitę laukia dar daugiau įspūdingų virsmų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas