Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Edmundas Kučinskas prisiminė apie jį sukurtą erotinį romaną: atskleidė, ar jį perskaitė

Edmundas Kučinskas – garsus Lietuvos dainininkas, kurio kūrinius šiandien moka tūkstančiai. Tačiau ką žinome apie šio garsaus atlikėjo praeitį? Kaip jis pats atsiliepia apie šių dienų scenos žvaigždes ir kokių neįtikėtinų gandų apie E.Kučinską yra girdėjusi Monika Liu?
Edmundas Kučinskas
Edmundas Kučinskas / V.Černiausko nuotr.

Rodos, apie E.Kučinsko muzikinį kelią esame girdėję nemažai. Bet ar žinojote, kad jis moka groti net 5 instrumentais? O tai, kad jam teko koncertuoti pirmajame Lietuvos naktiniame klube „Birutė“?

Vis dėlto dar įdomesnius dalykus slepia asmeninis E.Kučinsko gyvenimas, apie kurį atlikėjas prabilo TV3 laidoje „Gero vakaro šou“.

„Vienas įdomiausių faktų apie jus yra toks, jog, pasirodo, apie jus buvo sukurtas romanas su erotinėmis scenomis“, – sakė Monika Liu.

TV3 nuotr./„Gero vakaro šou“
TV3 nuotr./„Gero vakaro šou“

Edmundas neslėpė – šią knygą bandė skaityti ir pats. Deja, nesėkmingai…

Kai E.Kučinsko karjera įsibėgėjo, apie jį sklido ne vienas gandas – tą pripažino ir Monika Liu. Pasirodo, kad tiek jos šeima, tiek ir Edmundas yra kilę iš pajūrio, tad kai ką apie garsų dainininką Monika yra girdėjusi iš savo mamos. Pavyzdžiui, tai, kad tais laikais jis buvo geidžiamas visų moterų!

Vis dėlto pats Edmundas į tokias kalbas numos ranka. „To negaliu suprasti, nes aš visą amžių buvau kardinaliai moterų nemėgstamas! Aš labai gėdindavausi prieiti prie merginų. O jei koncertų metu vedantysis mane pristato kaip „moterų numylėtinį“, aš galiu prasmegti skradžiai žemės“, – atviravo E.Kučinskas.

TV3 nuotr./„Gero vakaro šou“
TV3 nuotr./„Gero vakaro šou“

Per savo karjerą Edmundas ne kartą dainavo duetuose su įspūdingiausiomis šalies moterimis. Viena iš jų – Nelly Paltinienė. „Tai – tų laikų ikona. Aš šalia jos augau. Visų pirma, ji, kaip moteris, atrodė įspūdingai. Be to, ji labai gerai mokėdavo elgtis ne tik scenoje, bet ir gyvenime“, – pasakojo dainininkas.

Tik geriausiais žodžiais jis laidoje atsiliepė ir apie Ingą Valinskienę. „Dainuoti su Inga yra išskirtinis dalykas. Su ja scenoje yra labai lengva. Inga mato tave šalia – ji dirba partneriui. Dainininkui svarbiausia yra tembras. Jeigu neturi tembro, tu gali dainuoti ir kaukti kiek tik nori, bet nieko nebus. O Inga turi fantastišką, aksominį tembrą. Ji yra artistiška, moka kalbėti, jos malonu klausytis“, – pagyrų žinomai dainininkei negailėjo jis.

Galiausiai E.Kučinskas prisiminė ir vieną įspūdingiausių kelionių Airijoje kartu su dar viena legenda – Vytautu Šapranausku. Pasirodo, kad tąkart Edmundui teko pirmą kartą vairuoti automobilį, kurio vairas – dešinėje pusėje... Ką tuomet darė V.Šapranauskas, kad pakeltų Edmundo nuotaiką? Kokios brangios dovanos E.Kučinskas yra sulaukęs iš V.Šapranausko?

„Gero vakaro šou“ – trečiadieniais, 19.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas