Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Egidijus Dragūnas išsiskyrė su modeliu Kotryna Kozlovaite

Prieš porą metų tarp Egidijaus Dragūno (43) ir Kotrynos Kozlovaitės (24) įsiplieskusi meilė jau užgeso. Pora pasuko skirtingais keliais.
Kotryna Kozlovaitė ir Egidijus Dragūnas
Kotryna Kozlovaitė ir Egidijus Dragūnas / Asmeninio albumo ir Juliaus Kalinsko nuotr.

Apie skyrybas, norėdamas išvengti nereikalingų diskusijų, sekmadienio rytą savo instagramo paskyroje pranešė pats E.Dragūnas.

„Kad niekam nekiltų klausimų. Abipusiu susitarimu mes jau ne pora. Ačiū, buvo nuostabus laikas!“ – socialiniame tinkle prie įkeltos nuotraukos rašė ir buvusiai širdies draugei dėkojo Egidijus.

Egidijus Dragūnas ir jo dabar jau buvusi mylimoji, modelis Kotryna Kozlovaitė, apie savo jausmus viešai niekada neatviravo.

Pora dažnai kartu keliaudavo, mėgavosi bendru laisvalaikiu, dalindavosi vienas kito nuotraukomis socialiniuose tinkluose, bet apie santykius per daug nekalbėjo.

Tiesa, pasitaikė akimirkų, kai jųdviejų santykius užklupdavo ir krizės – Egidijus yra ne kartą pašalinęs jųdviejų visas bendras akimirkas ar pasidalindavo kitų moterų nuotraukomis.

Ir šįsyk Egidijus ir Kotryna vienas kitą instagrame pašalino iš sekamų žmonių sąrašo. Tačiau dabar tai jau tikrai reiškė skyrybas.

15min primena, kad Kotryna Selo gyvenime atsidaro po skyrybų su muzikanto ilgamete drauge Eleonora Sebrova.

TAIP PAT SKAITYKITE: E.Dragūno reakcija į kandžius E.Sebrovos komentarus apie jų skyrybas: „Man nulis sveikų“

Nuo 2017-ųjų vasaros atlikėjas vis dažniau dalydavosi Kotrynos nuotraukomis, o birželio gale pasidalijo kadru, kur modelis užfiksuota mieganti šalia.

Po kelių mėnesių, rugpjūtį, Egidijus ir Kotryna pirmą kartą kaip oficiali pora apsilankė TV3 rudens sezono pristatyme.

Daug laiko užsienyje praleidžianti Kotryna Kozlovaitė priklauso Lietuvos modelių agentūrai „Baltic Model Management“. Ji ne kartą pristatė ir lietuvių dizainerių kūrinius įvairiuose mados renginiuose. Kotryna demonstravo Egidijaus Rainio, Juozo Statkevičiaus kolekcijas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi