Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eglė Jackaitė: „Per gimtadienį norėčiau porai parų užsidaryti gerame SPA centre“

Niekas nedrįstų jausmų ir teismų verpete besisukančiai aktorei Eglei Jackaitei prikišti, jog ji stokoja optimizmo. Šeštadienį savo 38-ąjį gimtadienį švenčianti garsi moteris atviravo, kad tikslaus šios dienos scenarijaus ji dar nežino, o planuose ir noruose – baigianti pasimesti.
Eglė Jackaitė
Eglė Jackaitė / Viganto Ovadnevo nuotr.

„Vien tik, negražiai tariant, balius manęs jau nebedomina. Kam norisi susėsti, gerti ir blevyzgoti“, – retoriškai klausė gimtadienio šventę planuojanti aktorė. Anot jos, šiuo metu viskas, ko ji trokšta, tai prasmingai ir kokybiškai praleisti laiką.

„Kol šventė buvo toli, buvo įvairiausių minčių, kaip ją atšvęsti. O dabar labiausiai norėčiau porai parų užsidaryti gerame SPA centre ir pasidaryti puikiausių procedūrų. Palepinti savo kūną, sielą ir pajusti ramybę. Žinoma, pakelti taurės vyno pasikviesčiau artimiausius draugus. Tiesa, buvo minčių ir į užsienį keletui dienų išvykti arba su artimaisiais laivelyje pasiplaukioti. Kurią mintį įgyvendinsiu – nežinau“, – kalbėjo E.Jackaitė.

Anot garsios moters, jos galvoje ryškiausią įspūdį paliko 37-asis gimtadienis. Mat nuo pat gimtadienio išvakarių ji laiką leido itin prasmingai – dieną su siurprizą paruošusiais draugais, o vakarą skyrė šeimynai ir kepė bandeles.

Vinco Alesiaus nuotr./Eglė Jackaitė muzikiniame šou „(Ne)kalta meilė“
Vinco Alesiaus nuotr./Eglė Jackaitė muzikiniame šou „(Ne)kalta meilė“

„Labiausiai man patiko praėjusiais metais vykęs gimtadienis. Jo išvakarėse, prieš pat vidurnaktį, aš stovėjau savo namų terasoje, žiūrėjau į žvaigždes ir supratau, kad gyventi – labai smagu. Tą akimirką jaučiau užplūstančią laimę ir pilnatvę. Kitą dieną, nuo pat ryto, plaukė mylimų žmonių sveikinimai. Didžiausia dovana – kai tave daug kas prisimena, dėl tavęs ir džiaugiasi, ir liūdi. Pernai sulaukiau daug staigmenų, o vakare kepiau bandeles savo vaikams. Šeimyniškai, šviesiai ir smagiai praleidome laiką“, – atviravo aktorė.

Eglė pripažino, jog labiausiai džiaugiasi, nors ir nebrangiai kainuojančiomis, tačiau labai jausmingomis „savo mylimiausių žmogeliukų“ dovanomis: „Vaikai niekada neužmiršta mano gimtadienio. Visko iš jų esu gavusi: ir mano mėgstamiausių dainų kompaktinę plokštelę, ir piešinių, ir gražiausių palinkėjimų atvirutėse. Tiesą pasakius, pačią didžiausią dovaną jie dovanoja ne per gimtadienį, o kasdien – meilę, rūpestį ir pagarbą.“

Šventai tikiu, kad tas, kuris man skirtas, mane suras.

Audringą teismų periodą išgyvenusi aktorė atskleidė savo stiprybės ir ištvermės šaltinį. Tai yra visuomet ją palaikantys draugai. Eglė tikino, kad jos „gyvenime buvo visokių akimirkų“, bet ji nenustojo šypsotis.

„Išties, žmogus vienas pats nieko negalėtų. Patirtis mane subrandino. Esu už ją dėkinga. Kad ir ką būčiau išgyvenusi, svarbiausia, kad nenustojau šypsotis, tikėti žmonėmis, meile ar gėriu. Ačiū Dievui, už mano aplinką, iš kurios semiuosi teigiamų emocijų. Ji, žinoma, visada atsisijoja ir aš šventai tikiu, kad tas, kuris man skirtas, mane suras, – tvirtą nuomonę išsakė E.Jackaitė ir pridūrė, jog apie savo išrinktąjį ir su juo susijusias smulkmenas pasakos labai atsargiai ir tik patikimiems žmonėms. – Viena iš geriausiai išmoktų gyvenimo pamokų – visiškai atvira būk tik su pačiais brangiausiais draugais. Reikėjo nemažai laiko, kad išmokčiau saugoti savo laimę, jausmus ir juos atverti tik tiems, kuriais pasitikiu. Pačias asmeniškiausiais smulkmenas pasilieku sau.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas