„Šįvakar 18 val. (antradienį – red.) Vilniuje susitikau su vyresniuoju sūnumi – ir visi trys – aš ir abu mano vaikai (Jokūbui 20 m., o Elijui – 6 m.) nuėjom pavakarieniauti į Užupyje esantį žuvies restoraną. Ir ką jūs manot? Buvome išprašyti lauk, nes vaikų iki 12 m. neįleidžia... Taisyklės mat tokios... Nieko tokio. Nevalgę nelikom – yra Vilniuje vietų, kur visad esam laukiami!“ – feisbuke parašė Eglė.
Ir iškart sulaukė bičiulių komentarų. Vieni kritikavo restoraną ir juokavo, gal žuvis buvo balto vyno padaže.
Kiti sakė suprantantys tokią tvarką, nes restoranuose norisi ramybės, o ne vaikų triukšmo. Treti svarstė, gal vaikų amžiaus cenzą vertėtų sumažinti nuo 12 iki 10 metų.
TAIP PAT SKAITYKITE: Beata Nicholson gina Eglę Jackaitę su 6-mečiu sūnumi išprašiusį restoraną: „Palaikau tokią politiką“
Žmonės.lt susisiekė su „Šturmų švyturio“ atstovais.
„Mes tiesiog kuriame erdvę, kurioje būtų galima ramiai pabūti. Dažniausiai žmonės žino, kur eina. Rezervuojant staliukus visuomet pasakome, kad vaikai iki 12 metų neįleidžiami. Tai toks amžius, kurio sulaukęs vaikas jau yra pakankamai suaugęs ir prognozuojamas“, – Žmonės.lt sakė žuvies restorano bendraturtė Asta Žemaitienė.
O kaip jūs vertinate tokią restorano taisyklę – neaptarnauti klientų, atvykusių su mažesniais nei 12 metų vaikais?