Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eglė Jakštytė-ELEY neria į naują iššūkį: „Nuo vaikystės artimos draugystės su tuo neturėjau“

Dainininkė Eglė Jakštytė-ELEY iššūkių nebijo. Mergina sako, kad dabar išgyvena laikotarpį, kai save norisi patikrinti ir ugnimi, ir vandeniu – pajausti patogumo ribas. Eglė ryžosi dalyvauti šou „LNK iššūkis. Pagauk bangą!“ ir save mėgins išbandyti ant banglentės. Anot jos, svarbiausia bus savimi nesuabejoti.
Eglė Jakštytė-ELEY
Eglė Jakštytė-ELEY / Asmeninio albumo nuotr.

Eglė neslepia, kad su vandeniu turi pagarbų santykį per atstumą – nors plaukti moka ir nebijo, savęs undinėle nepavadintų.

„Nuo vaikystės labai artimos draugystės su vandeniu neturėjau, skirtingai nei mano sesė. Ji iš vandens tiesiog neišlipdavo!“ – sakė dainininkė.

Eglė Jakštytė-ELEY
Eglė Jakštytė-ELEY

Būsima „LNK iššūkio. Pagauk bangą!“ dalyvė džiaugėsi, kad banglentę mokysis įvaldyti naujame, netrukus duris atversiančiame, „Enefit“ arenoje įsikūrusiame dirbtinės bangos baseine „citywave Vilnius“. Eglė turi jautrias ausis, todėl giliai nerti nemėgsta – bangos aukštis bus pats tas, o pliūkštelėjimas į šiltą vandenį nesukels diskomforto.

Anot jos, su trenerio, Lietuvos banglenčių čempiono Roko Baksčio pagalba, bus galima ugdyti ir kūną, ir sielą. Eglė neslepia, kad projekte ryžosi dalyvauti ir norėdama įveikti kai kurias baimes.

„Pastarieji metai pametėjo daug iššūkių ir profesiniame, ir asmeniniame gyvenime. Dabar yra toks laikas, kai noriu save priversti peržengti komforto zoną. Džiaugiuosi, kad Vilniuje atsirado vieta, kur bus galima saugiai, patogiai ir profesionaliai išbandyti sportą, kuriam Lietuvoje gamtos sąlygos nėra ypač dėkingos“, – sakė E.Jakštytė-ELEY.

Eglė Jakštytė-ELEY
Eglė Jakštytė-ELEY

Ji pasakojo, jog vasarodama Klaipėdoje matė prie jūros vėjuotomis dienomis skubančius banglentininkus.

„Jie buvo tokie laimingi, taip džiaugėsi. Visi susiraukę, nes lauke – didelis vėjas, o jie su plačiomis šypsenomis lėkė link jūros. Pozityvumas, atsipalaidavimas ir tyras džiaugsmas man padarė labai didelį įspūdį. Džiaugiuosi, kad ir aš galėsiu mokytis gaudyti bangą!“ – šypsojosi dainininkė.

Paklausta, kokia jos didžiausia stiprybė ir labiausiai pečius sverianti silpnybė, Eglė minėjo, kad jos – neatskiriamos, viena su kita kovojančios bei viena kitą papildančios.

„Aš niekada nepasiduodu, net kai absurdiškai nesiseka. Visgi mano silpnybė eina paraleliai – būna, kad labai savimi abejoju. Protas bando įtikinti, kad nesugebėsiu, bet įjungiu visą širdį ir bandau. Ir dabar mėginsiu. Stosiuosi ant bangos tol, kol atsistosiu, net jei protas sakys, jog negaliu“, – kalbėjo E.Jakštytė-ELEY.

Eglė Jakštytė-ELEY
Eglė Jakštytė-ELEY

Anot jos, treniruotės su patyrusiu treneriu R.Baksčiu ir pačios bus savotiškas vanduo – nereikės net bangos.

„Esu gimusi po ugnies ženklu. Mano ugniai labai reikia vandens. Anksčiau buvau labai išsibarsčiusi, chaotiška ir tiesiog degiau atvira ugnimi. Atsiradus disciplinai, sportui, tas gaisras sumažėja, tampa kontroliuojamas. Treniruotės ir pasiryžimas dalyvauti „LNK iššūkyje. Pagauk bangą!“ bus vanduo savaime, mano ugnį sukoncentruos ten, kur jai liepsnoti reikės labiausiai“, – sakė Eglė Jakštytė-ELEY.

Tiesioginis naujojo šou „LNK iššūkis. Pagauk bangą!“ atidarymas iš „Enefit arena powered by citywave“ – lapkričio 9-ąją, 19.30 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas