Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 08 17

Eglė Šantaraitė – apie įsimintiną dukros Majos pamoką ir blogiausią vasaros sprendimą

„Nerūpestingos vasaros dienos pajūryje, kai nebelieka griežto ritmo, kai skindamas vyšnias močiutės sode panyri į mielus vaikystės prisiminimus ar iki vėlumos jaukiai bendrauji su pačiais artimiausiais. Tokios atostogos man pačios mieliausios“, – vasaros įspūdžiais su žurnalu „Ji“ dalijasi LNK žinių vedėja Eglė Šantaraitė.
Eglė Šantaraitė
Eglė Šantaraitė / Ugnės Sachoo (fotomintys.lt) ir Irmanto Gelūno / BNS nuotraukos

Egle, kokia jums ši vasara?

Mano vasara – apie stabtelėjimą, pauzę tarp darbų ir buvimą šioje akimirkoje. Kokia laimė, kad per atostogas visą laiką galiu skirti šeimai. O mano šeima – dukra. Mudvi turėjome puikiausias atostogas pajūryje, kur įsikūrę mano tėvai. Labai noriu, kad dukra kuo daugiau laiko leistų su manimi, seneliais, kitais artimaisiais. Ir pati, vos įkėlusi koją į tėvų namus, visiškai sustabdau laiką: nebelieka jokio skubėjimo, griežtų planų ir rutinos.

Gera, kai gali mėgautis čia ir dabar akimirka, veikti tai, ką trokšti. Aišku, norisi ir kad dukra pamatytų bei patirtų kuo daugiau naujų dalykų. Bet visų svarbiausia – kad smagiai leistų laiką su šeima. Šią vasarą su Maja buvome nuvykusios ir pas mano močiutę į Žemaitiją. Kai skynėme vyšnias nuo senutėlio medžio, natūraliai panirau į vaikystės prisiminimus, prieš akis išniro vaizdai, kai, būdama maža mergaitė, lygiai taip pat nuo to paties medžio skyniau vyšnias.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas