Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eglė Straleckaitė vasarą pasitinka su pokyčiais: prisiaugino plaukus

Žinoma Lietuvos šokėja Eglė Straleckaitė nusprendė vasarą pasitikti su ekstremaliais pokyčiais: moteris pasiryžo prisiauginti plaukus, rašoma pranešime spaudai.
Eglė Straleckaitė
Eglė Straleckaitė / V.Černiausko ir asmeninio albumo nuotr.

„Kada, jeigu ne dabar? Beje, net nesitikėjau, kad atrodys taip natūraliai! Visai kaip savi!“, – džiaugėsi šokėja, savo plaukus patikėjusi žvaigždžių stilistei, „Elitera“ akademijos savininkei Gintarei Eimantaitei.

„Itin mėgstu natūralų grožį, vengiu pridėtinių dalykų (tokių, kaip priauginamos blakstienos, ir panašiai). Tačiau, kaip žinoma, šokėjos specialybė turi neigiamos įtakos plaukų būklei. Nuolat formuojami plaukai, itin tvirtos šukuosenos sausina plaukus, todėl jiems reikia dvigubai daugiau meilės.

Asmeninio albumo nuotr./Eglė Straleckaitė
Asmeninio albumo nuotr./Eglė Straleckaitė

Plaukų priauginimą buvau išbandžiusi prieš 5-erius metus, bet tuometės technologijos dar nebuvo pažengusios. Dabar viskas juda pirmyn, kapsulės mažėja, priauginimas gali atrodyti itin natūraliai! Tai buvo paskata pasiryžti antrą kartą!“, – sakė Eglė.

Moteris pasakojo, kad nuo vaikystės turėjo silpnus plaukus, todėl rūpintis, puoselėti juos įvairiais aliejais įprato dar būdama paauglė. Vėliau šokėjos darbas padarė įtaką tam, kad plaukus nuolat teko balinti.

Asmeninio albumo nuotr./Eglė Straleckaitė
Asmeninio albumo nuotr./Eglė Straleckaitė

„Taip jau yra, kad ant parketo gražiausiai žiūrisi 3 spalvų plaukai: balti, juodi arba raudoni. O ką dar kalbėti apie nuolat naudojamą laką? Net 15 minučių stovint po šilto vandens srove duše šukuosena likdavo kokia buvusi, vanduo tiesiog atšokdavo nuo jos.

Taigi, turiu nuolat jais rūpintis, maitinti aliejais, tam, kad plaukai būtų sveiki ir žvilgantys. Kas pora mėnesių kartoju gydomąsias terapijas. Kadangi savi plaukai vis tiek nepasiekia norimo ilgio, pagalvojau: o kodėl gi neprisiauginus?“ – rezultatu džiaugėsi E.Straleckaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas