Ir vasarą naujienų netrūksta. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Egzotiškas Astos Manchester vyro gimtadienis Kenijoje: staigmena – su tortais ir trankiais šokiais

Birželio 16-ąją manekenė Asta Valentaitė-Manchester ir jos sutuoktinis verslininkas Glenas Manchesteris sutiko ypatingai džiugiai – vyras atšventė 59-ąjį gimtadienį. Šią progą pora audringai paminėjo egzotiškoje vietoje – Kenijoje.
Asta Valentaitė-Manchester, Gleno Manchesterio gimtadienis
Asta Valentaitė-Manchester, Gleno Manchesterio gimtadienis / Asmeninio albumo nuotr., stopkadrai

A.Valentaitė keliomis mylimo vyro gimimo dienos akimirkomis pasidalijo instagrame.

Čia moteris paviešino trumpą vaizdo įrašą, kuriame matyti, kad nuo pat ankstaus ryto G.Manchesteriui nestigo staigmenų – vyrą nuotaikingai su tortu ir šokiais pasveikino viešbučio, kuriame jiedu buvo apsistoję, personalas.

„Su gimtadieniu, mano meile! Labai jaudinantis Gleno gimtadienio paminėjimas Kenijoje, Tanzanijoje ir smagus finalas grįžus namo“, – rašė A.Valentaitė.

„Instagram“ nuotr./Gleno Manchesterio gimtadienis
„Instagram“ nuotr./Gleno Manchesterio gimtadienis

Astos paviešintame vaizdo įraše matyti, kad tradiciniai šokiai, sutinkant Gleno gimtadienį Kenijoje, tęsėsi iki pat vėlumų.

„Instagram“ nuotr./Gleno Manchesterio gimtadienis
„Instagram“ nuotr./Gleno Manchesterio gimtadienis

Kenijoje atostogaujantiems A.Valentaitei ir jos vyrui Glenui įspūdžių tikrai netrūksta – pora apsistojo itin egzotiškame viešbutyje „Giraffe Manor“, kurio apylinkėse gyvena žirafos. Čia jas galima pamatyti iš labai arti, paglostyti ir net pamaitinti.

Socialiniame tinkle „Instagram“ žinoma manekenė dar prieš kelias dienas dalijosi atostogų fotografijomis bei vaizdo įrašais.

„Mano naujos draugės“, – rašė A.Valentaitė, pasidalijusi nuotrauka, kurioje meiliai pozuoja su dvejomis dailiomis žirafomis.

Kitame vaizdo įraše matyti, kaip pora supasi ant supynių, o priartėjusi žirafa pabučiuoja lietuvę manekenę.

„Giraffe Manor“ yra išskirtinis boutique tipo viešbutis, įsikūręs istoriniame dvare. Kaip rašoma jų svetainėje, tai viena unikaliausių vietų pasaulyje, kur galima apsistoti. Čia susijungia sujungia unikali laukinė gamta su išskirtiniu svetingumu. Vienas žaviausių dalykų Žirafų dvare yra jame gyvenanti Rotšildų žirafų banda, kuri viešbutyje gali lankytis ryte ir vakare. Žirafos čia gali įkišti savo ilgus kaklus pro svečių langus, tikėdamiesi skanėsto.

Priklausomai nuo apsistojimo tipo ir sezono, naktis šiame viešbutyje gali siekti nuo 1600 iki kiek daugiau nei 7000 eurų.

Žmonės.lt primena, kad žiemą A.Valentaitė su vyru Glenu lankėsi Barbadose, kur turi įsigyje nuosavus namus.

„Jau ne vienerius metus lankomės Barbadose, o dabar būsime dar dažniau, nes įsigijome čia namus“, – liepos mėnesį portalui Žmonės.lt sakė A.Valentaitė-Manchester.

Tą kartą Karibų rojuje laiką leidusi pora ne tik mėgavosi saule ir skaidriu salą skalaujančiu vandeniu, bet ir prisidėjo prie itin kilnaus tikslo.

Sutuoktiniai vietinei Barbadoso gyvūnų prieglaudai ir klinikai padovanojo jiems taip reikalingą transporto priemonę – autobusiuką. „Barbado RSPCA“ įstaiga pastarąjį naudos kaip greitosios pagalbos priemonę, kuria vyks į įvairius iškvietimus gelbėti nuskriaustų gyvūnų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Reklama
Šekspyriška vasara Pakruojo dvare: spektakliai, kvapą gniaužiantys triukai ir įspūdingos gėlių kompozicijos
Užsisakykite
15min naujienlaiškius