Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ekstravagantiškiausias klubas Vilniuje pradėjo naują sezoną: pranešė apie pokyčius

Atsinaujinę „Nijinsky III“ kultūros namai kviečia patirti scenos meno magiją nauju formatu ir atrasti atgimusią klubo dvasią.
„Nijinsky III“
„Nijinsky III“ / Karolinos Mazoraitytės nuotr.
Temos: 1 Klubas

Ekstravagantiškiausias Vilniaus klubas, kuriame svečiai gali pasijusti tarsi sapne ar kelionėje tarp praeities ir ateities – atsinaujino. „Nijinsky III“ – kultūros namai, pritraukiantys miesto kultūros entuziastus bei meno mylėtojus, pradėjo naują, ketvirtąjį, sezoną su atsinaujinusia kūrybine komanda, šviežiomis vizijomis ir idėjomis. Geriau žinomas kaip kabareto teatras, nuo šiol klubas atsiveria įvairiems scenos meno žanrams bei kultūrinėms iniciatyvoms, siekdamas tapti ryškiausia kultūros scena mieste.

Karolinos Mazoraitytės nuotr./„Nijinsky III“ sezono atidarymas
Karolinos Mazoraitytės nuotr./„Nijinsky III“ sezono atidarymas

Pasikeitimai klube: nuo renginių dažnumo iki išskirtinių pasiūlymų

Šį sezoną žiūrovai kviečiami sugrįžti ir mėgautis naujai parengta programa, kuri suteiks įvairių potyrių ir emocijų. Šou vyks kas dvi savaites, penktadieniais ir šeštadieniais. Klubo durys atsivers 21:00 val., o pasirodymai prasidės 22:00 valandą. Unikali klubo atmosfera ir įvairūs kūrybiniai pasirodymai įtrauks svečius į kitokį naktinio miesto ritmą ir sukurs nepamirštamą vakaro patirtį.

Nijinsky III – tai vieninteliai kabareto namai Baltijos šalyse žiūrovams pristatantys specialiai sukurtus kabareto šou, kuriuose išvysite burleskos, cirko, šokio, komedijos, gimnastikos, muzikos, pole dance atlikėjus iš visos Europos.

Ketvirtame sezone konferansjė vaidmenį perima aktorius Gytis Ivanauskas, sceniniu slapyvardžiu: Gytis IV. Viso sezono metu dirbs kabareto trupė: Miss baby doll, Bona Dawn, Morta Smit, Luka Mokka, Edma, Me Gusto, Wild Lou. Specialiomis progomis sugrįš ir aktorė Toma Vaškevičiūtė (Toma Paraffin). Sezono programą džiugins ir vizituojantys rezidentai iš kitų kabaretų Europoje.

Karolinos Mazoraitytės nuotr./„Nijinsky III“ sezono atidarymas
Karolinos Mazoraitytės nuotr./„Nijinsky III“ sezono atidarymas

Išskirtiniai pasiūlymai: privačios klubo erdvės ir VIP patirtys

„Nijinsky III“ klubas verslo klientams ir privatiems užsakymams gali pasiūlyti kelis pasirodymų paketus, pritaikytus įmonėms bei korporacijoms, norinčioms paminėti svarbias progas ar išskirtinai praleisti laiką su komanda.

Kitas kultūros namų pasiūlymas – VIP patirtis kabarete. Atvykus į klubą 20:00 val., su draugų ar kolegų grupe galima mėgautis viena valanda privačioje klubo erdvėje. Tai ne tik unikali galimybė pažvelgti į užkulisius, bet ir laikas, kurio metu galima patiems sukurti atmosferą ir pasveikinti ypatingus svečius.

Karolinos Mazoraitytės nuotr./„Nijinsky III“ sezono atidarymas
Karolinos Mazoraitytės nuotr./„Nijinsky III“ sezono atidarymas

Daugiau naujienų netrukus

„Atvira širdimi laukiame visų meno gerbėjų ir džiaugiamės galėdami pranešti, jog netrukus galėsime pasiūlyti dar daugiau! Greitai, šalia įspūdingų šou ir kokteilių, svečiai galės mėgautis ir talentingo virtuvės šefo sukurtu specialiu meniu. Kiekviena detalė yra apgalvota tam, kad „Nijinsky III“ kultūros namai būtų naktinio gyvenimo ir kultūros patirčių epicentras įvairiems skoniams“, – atskleidžia naujasis „Nijinsky III“ klubo kūrybos vadovas Deivydas Valenta.

Praūžus tarptautiniam Vilniaus burleskos festivaliui ir „Nijinsky III“ atidarymo savaitgaliui, lojalūs lankytojai ir naujai susidomėję svečiai jau gali ruoštis glamūriškas stiliaus detales ir bilietus į artimiausius sezono pasirodymus „The Moonlight Cabaret Show“ spalio 18 ir 19 dienomis. „Nijinsky III“ kultūros namai yra atviri kas antrą penktadienį ir šeštadienį, todėl apie artėjančius įvykius naujienas sekti galite socialiniuose tinkluose instagram ir facebook.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas