Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ekstremalus verslininkės iššūkis: makiažas pakibus virš žemės

Nuo vėjo gūsių plyštanti galva, pastangos įtikinant aerodrome esančio klubo savininkus leisti šokti su prie pilvo pritvirtinta asmenukių lazda, treniruotės, neviltis ir galiausiai pavykusi idėja atlikti makiažą ore, rašoma „Uoga Uoga“ pranešime spaudai.
Makiažas pakibus virš žemės
Makiažas pakibus virš žemės / Organizatorių nuotr.

„Jei visai atvirai, kai kilo noras pasidaryti makiažą šuolio metu – mano galvoje viskas atrodė žymiai paprasčiau“, – prisipažįsta „Uoga Uoga“ įkūrėja Lena Sokolovska.

Kasdien dekoratyvinės kosmetikos formules ir jų atspalvius kurianti Lena panoro dvi savo aistras sujungti į vieną ir išbandyti savo kūrinius ore. Nors rezultatą pasiekti prireikė daugiau laiko ir pastangų, per pirmąją parą vien „Instagram“ paskyroje video buvo peržiūrėtas daugiau nei 50 tūkstančių kartų. Dabar skaičius jau perkopė 100 tūkstančių, o peržiūros auga ir kitose platformose. Žmonės negaili gražių komentarų iš viso pasaulio.

Organizatorių nuotr./Makiažas pakibus virš žemės
Organizatorių nuotr./Makiažas pakibus virš žemės

„Šuoliai parašiutu man nėra naujiena. Vis dėlto, kai pavyko įsigyti reikiamą filmavimui techniką ir prisiminti pamirštą pomėgį, teko atnaujinti parašiutininko licenciją – ilgokai buvau to nedariusi. Pirmuosius šuolius po pertraukos dariau tik su asmenukių lazda, kad suprasčiau, kaip čia ir kas veikia su filmavimu, nes operatoriaus neturėjau. Iš tiesų šokti su tokiomis lazdomis dažniausiai nėra leidžiama, bet, atsižvelgę į mano patirtį, aerodromas leido man tai daryti.

Tam, kad atlikčiau makiažą, turėjau būti be šalmo – neįvertinau, kaip stipriai pūs vėjas viršuje ir kaip jausiuosi po to... Po pirmo bandymo siaubingai skaudėjo galvą, išvažiavau namo su abejonėmis, ar tikrai tai tęsiu. Sunku buvo ir be pirštinių – niekada nebuvau šokusi be jų. Jų dėka nejauti oro srauto, jos sumažina tą pojūtį, kad krenti. Taip pat su jomis šilčiau. Viršuje buvo nulis laipsnių, o apačioje – 30“, – pasakoja Lena.

Pirminis Lenos planas buvo panaudoti kuo daugiau makiažo priemonių – planavo net blakstienas pasidažyti.

„Teko su parašiutu sukinėtis ir gaudyti šviesą, nes mano tikslas buvo ne tik pasidažyti, bet kad tai ir matytųsi filmuke, tad veidas negalėjo būti šešėlyje. Visgi vėjas buvo toks stiprus, kad man bėgo nosis, bėgo ašaros... Galvojau, nieko čia nebus, bet negi pasiduosi nepabandžiusi.

Tačiau, kai pamėginau pasidažyti akis pieštuku ir pradėjau baisingai ašaroti, supratau, kad su akių makiažu tiek ir apsiribosiu, nes su tušu būtų fiasko. Pudra irgi skraidė ore. Kai nusileidau, galvojau, kad nieko man nepavyko – nusiunčiau draugei žinutę, kad nepasisekė. O paskui, kai pažiūrėjau į veidrodį ir vėliau į medžiagą, pamačiau, kad viskas pavyko ir aš tikrai visai neblogai pasidažiau kybodama tarp žemės ir dangaus“, – juokiasi Lena.

Tokiam triukui verslininkę įkvėpė venesuelietis, taip pat šokinėjantis su parašiutu, save filmuojantis ir darantis smagius video. Jį prie savo video Lena pažymėjo kaip įkvėpėją. 175 tūkstančius gerbėjų turintis vaikinas ne tik pakomentavo makiažą ore, bet ir pasidalijo juo su savo įspūdinga gerbėjų armija.

„Dabar draugai manęs klausia: o kas toliau? Pasakysiu atvirai – nežinau. Gal užteks ir to, nors pomėgių turiu ir daugiau, pavyzdžiui, snieglentės, o pernai išsilaikiau ir motociklo teises“, – šypteli Lena.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas