Erika Nudaitė-Faina. Mano ypatingasis patiekalas!

Mėgavimasis maistu – vienas iš didžiausių gyvenimo malonumų, todėl ne vieno asmens svajonė yra išmokti labai skaniai gaminti. Iš garsių žmonių receptų skrynelės ištraukėme pačius gardžiausius receptus, tinkančius jaukiam rudens vakarui ar popietei su draugais.
Erika Nudaitė-Faina
Asociatyvinė nuotrauka: salotos / Shutterstock nuotr.
Temos: 2 Liftas Faina

Šiuo metu Airijoje gyvenanti dainininkė Erika Nudaitė-Faina (23) sako, kad airiškas maistas jai neskanus. Labai sulieknėjusi mergina, teigia, kad pastaruoju metu valgo neriebiai – dažniausiai mėgaujasi salotomis. Mėgstamiausią receptą Faina atskleidė ir „Privatu!“ skaitytojams.

Fantastiškai gardžios salotos

Reikės:

2–3 nedidelių agurkų,
2–3 pomidorų,
3–5 ridikėlių,
kelių pievagrybių,
mėgstamų salotų lapų,
šaukšto grietinės,
žiupsnelio druskos.

Gaminimas:

Smulkiai supjaustykite kruopščiai nuplautus agurkus, ridikėlius ir pomidorus, o pievagrybius – skiltelėmis. Į salotinę ant supjaustytų daržovių ir grybų dėkite rankomis plėšytus salotų lapus. Viską pasūdykite ir paskaninkite grietine. Salotos paprastos, bet labai gardžios!

Plačiau skaitykite naujausiame žurnalo „Privatu“ numeryje
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis