Estrados princu tituluojamas Rytis Cicinas – atvirai: „Sau labiau patinku toks, koks būnu scenoje“

Visos Lietuvos numylėtinis, scenos legenda ir šlagerių karalius Rytis Cicinas jau daugiau nei du dešimtmečius savo gerbėjus džiugina dainomis ir įspūdingais koncertais. Muzikantas tikina, jog namuose karūnos nenešioja ir skambių titulų nesureikšmina, tačiau pripažįsta, kad pats sau labiau patinka toks, koks būna scenoje.
Rytis Cicinas
Rytis Cicinas / tomasfoto.lt nuotr.
Temos: 2 Rytis Cicinas TV3

Dėl šalyje įvesto karantino, siekiant laikytis visų saugumo reikalavimų, laidą „Virtuvės istorijos“ kurianti prodiuserinė kompanija „TV Topas“ pakoregavo laidos konceptą ir joje į azartišką dvikovą dėl geresnio kulinaro vardo stoja ne žinomi žmonės, o laidos vedėjai, šefai Ilona Juciūtė-Čibirkienė ir Dilanas Dampella Gamage. Nuspręsti, kuris iš jų geresnis kulinaras tenka kviestinei žvaigždei, kuri, įvertinusi abu patiekalus, išrinks skanesnį.

Šįkart šeštadienio rytais rodomos laidos vedėjai gamino du pikantiškus patiekalus: Dilanas leidosi į itališkų skonių pasaulį ir ruošė „Crostini“ duoneles su brandinta jautiena, o Ilona pergalę mėgino išplėšti gamindama totoriškus čeburekus.

Siekiant, jog šefų kova būtų sąžininga, įvertinti jų kulinarinių sugebėjimų ir patiekalų atvyko ne bet kas, o visos Lietuvos numylėtinis, estrados princas Rytis Cicinas. Dainininkas atvirauja, jog maisto ruošimas – jo didelė aistra. Vyras noriai degustuoja ir ragauja netradicinius patiekalus, bei pats juos gamina namų virtuvėje.

tomasfoto.lt nuotr./Laidos „Virtuvės istorijos“ akimirka
tomasfoto.lt nuotr./Laidos „Virtuvės istorijos“ akimirka

„Lietuviška virtuvė man nėra svetima, bet mėgstu daug keliauti ir kurioje šalyje bebūnu, stengiuosi ragauti ir įvertinti tos šalies maistą. Kai kurie patiekalai būna išties egzotiški ir tikras išbandymas mūsų gomuriui.

Kuomet daug koncertuodavau, nelikdavo laiko pomėgiams, o dabar, karantino laikotarpiu, galiu suktis virtuvėje ir eksperimentuoti su egzotiniais patiekalais iš kengūrienos, krokodilienos. Prisipažinsiu, namiškiai į tokius patiekalus žiūri skeptiškai ir man juos tenka valgyti vienam“, – laidoje, kuri bus rodoma šeštadienį 8:30 val. per TV3, pasakojo Rytis.

Prieš daugiau nei du dešimtmečius muzikinį kelią Kauno muzikiniame teatre pradėjęs dainininkas tvirtina, kad visi pasiekimai – velniškai sunkaus darbo vaisiai. Skambiais titulais pristatomas Rytis Cicinas jų pats nesureikšmina ir teigia, kad daug svarbiau – laimingas klausytojų ratas ir publikos ovacijos.

„Visi titulai yra sukurti žiniasklaidos. Visgi, galiu drąsiai vadintis Lietuvos šlagerių karaliumi, nes laimėjau tarptautinį konkursą, bet tai yra darbas ir svarbiausia tuos titulus pateisinti prieš publiką, kad ji tave mylėtų. Mane pristatant nereikia vadinti nei princu, nei karaliumi – esu dainininkas ir to gana. Namuose mes visi būname be tų kaukių, paprastai ir patogiai.

Kalbant atvirai, aš sau labiau patinku kai būnu scenoje, kaip žmogus, o gyvenime aš būnu visai kitoks. Man labiau patinka tas Rytis Cicinas, kuris stovi scenoje“, – pasakojo Rytis.

Paauglį sūnų Adą su mylimąją Neringa auginantis dainininkas atskleidžia, jog visgi berniukas neketina sekti tėčio pėdomis į muzikos pasaulį. Tačiau Rytis dėl to neliūdi, mat džiaugiasi, kad sūnus randa savo kelią ir žino, ko siekti.

„Nesu griežtas tėtis, manau, kad su jaunąją karta reikia kalbėtis ir siekti, kad tėvai su vaikais būtų draugai. Mano sūnus turi labai gerą klausą, tačiau su muzika, šiai minutei, jis nenori susieti savo ateities. Labiau linksta link to, kad nori būti verslininku“, – atviravo Rytis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis