Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eurelijus Žukauskas su šeima padėjo kurti Monikos Linkytės eurovizinę suknelę

Visą šeštadienį Lietuvos atstovai „Eurovizijoje“ Vaidas Baumila ir Monika Linkytė dirba – susitinka su gerbėjais Klaipėdoje, Panevėžyje ir Vilniuje. Ne be reikalo: duetas gerbėjus pakvietė kartu sukurti Monikai suknelę, kurią ji vilkės „Eurovizijos“ scenoje Vienoje.
Palaikyti „Eurovizijos“ atstovų atvyko ir Eurelijaus Žukausko šeima
Palaikyti „Eurovizijos“ atstovų atvyko ir Eurelijaus Žukausko šeima / Asmeninio albumo nuotr.

Žmonės.lt jau rašė, kad sceninius kostiumus, kuriuos V.Baumila ir M.Linkytė vilkės „Eurovizijos“ scenoje Vienoje, duetui kuria pasaulyje garsus lietuvių dizainerių duetas „Kristi Andress“ – Kristina Kalinauskaitė ir  Andrius Sergejenko. Dizainerių duetas nusprendė į kūrybinį procesą įtraukti ir dainininkų gerbėjus – pakvietė prisijungti kuriant Monikos suknelę. 

Akcija prasidėjo Klaipėdoje, čia palaikyti Monikos ir Vaido atvyko Krepšininkas Eurelijus Žukauskas su žmona Jolanta ir dukra Rusne.  „Simboliška, kad akcija startuoja Klaipėdoje. Kai mūsų rinktinę išlydėjo iš Klaipėdos į Europos krepšinio čempionatą – mes parvežėme auksą. Palinkėsiu, kad Vaidui ir Monikai „Eurovizijoje“ sektųsi taip pat gerai“, – sakė jis.

Asmeninio albumo nuotr./Monika Linkytė, Vaidas Baumila, ir dizaineriai Kristina Kalinauskaitė bei Andrius Sergejenko.
Asmeninio albumo nuotr./Monika Linkytė, Vaidas Baumila, ir dizaineriai Kristina Kalinauskaitė bei Andrius Sergejenko.

Visa šeima pasirinko žalios spalvos žiedlapius Monikos suknelei. Kartu su klaipėdiečiais, Monikos suknelei vienas pirmųjų žiedlapi iškirpo ir Vaidas, atlikėjas pasirinko mėlynos spalvos žiedlapį.

Vaidas ir Monika su gerbėjais Panevėžyje, prekybos centre „RYO“, susitinka 15 val. 30 min., o Viniaus „Akropolyje“ – 17 val. 30 min.

Šia akcija labai džiaugiasi ir pati Monika Linkytė: „Tai bus pirmas kartas, kai „Eurovizijos“ atstovų įvaizdį nulems ne tik dizaineriai, bet ir tauta. Kuo daugiau žmonių prisidės, tuo bus smagiau ir įdomiau! Patiems akcijos dalyviams bus įdomiau žiūrėti „Euroviziją” žinant, kad suknelę kūrė ir jie”.

Monika įsitikinusi – „Kristi Andress” dizaineriai žino, ką daro, todėl dėl galutinio rezultato jai nekyla abejonių. Atlikėja skatina visus dalyvauti šioje gražioje rekordo siekiančioje akcijoje. Ji tikina, kad pati taip pat karpys žiedlapius. „Gal ir Vaidas kokį vieną iškirps”, – juokdamasi prideda.

Tikimasi, kad į akciją susirinks apie 25 000 žmonių, norinčių kartu siekti rekordo. „Visi susirinkę gaus žirkles ir medžiagą, kurioje lazeriu bus nubrėžti žiedlapių kontūrai, – pasakoja Kristina, – žiedlapiai bus 8 spalvų ir skirtingų formų”.

Pasibaigus akcijai, paaiškės, kurią spalvą žmonės rinkosi dažniausiai – būtent ši spalva ir taps dominuojančia Monikos suknelėje, prie kurios dalyvių iškirpti žiedlapiai bus prisiūti rankomis.

Asmeninio albumo nuotr./Monikos Linkytės ir Vaido Baumilos turas po Lietuvą
Asmeninio albumo nuotr./Monikos Linkytės ir Vaido Baumilos turas po Lietuvą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento