Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Evelina Anusauskaitė-Young neteko mylimo augintinio: „Visada liksi mano širdyje“

JAV gyvenanti atlikėja Evelina Anusauskaitė-Young susidūrė su netektimi – nugaišo jos mylimas augintinis. Evelina neslepia, kad šuniukas buvo itin brangus jos šeimos narys, todėl šis praradimas jai yra be galo skaudus.
Evelina Anusauskaitė-Young neteko mylimo augintinio
Evelina Anusauskaitė-Young neteko mylimo augintinio / Asmeninio albumo nuotr.

Apie netektį E.Anusauskaitė-Young pranešė socialiniame tinkle „Instagram“. Čia ji pasidalijo ilgu iš šio pasaulio iškeliavusiam šuniukui skirtu atsisveikinimo laišku.

„Mano brangiausias geriausias drauge „tiny mažiukas zuik baby bean“... Negaliu patikėti, kad tavęs nebėra. Tavęs nebėra šiame miegamajame... Daugiau nebėra tavo „letenėlių garso“ ant grindų svetainėje, nebėra pakeltų ausų, kai atidarau batų spintelę, nebėra didelės galvos, bandančios glaustytis, kol aš ryte valausi dantis, ir nebėra šlapios nosytės ant lovos krašto, kuri mane pažadintų.

Dabar aš tuo pačiu metu verkiu ir šypsausi, matydama tavo vis dar paliktas nosies dėmeles ant langų, ir vis dar rasdama tavo plaukų, likusių ant mano drabužių.

Tu iškeliavai, bet tuo pačiu tu vis dar esi čia. Tu vis dar esi šiame pasaulyje, nes tu esi ir visada būsi mano širdyje. Šiuo metu ji visiškai sudaužyta ir nežinau, ar kada nors dar bus tokia pati – kaip tavo tėvelis sakė, iškeliavęs tu palikai didelę tuštumą mūsų širdyse, bet aš noriu tau labai padėkoti, kad leidai man būti savo gyvenimo dalimi. Iš tavęs aš be galo daug išmokau. Tu tikrai buvai mano geriausias draugas. Mylėsiu tave amžinai ir dar ilgiau. Ilsėkis ramybėje, mano bean'iunskai“, – atsisveikindama su mylimu augintiniu socialiniame tinkle rašė E.Anusauskaitė-Young.

TAIP PAT SKAITYKITE: Po 2 metų į Lietuvą grįžusi Evelina Young – apie santykius su vyru ir išsiilgtus gruzdintus koldūnus

VIDEO: Po 2 metų į Lietuvą grįžusi Evelina Young – apie atostogas, 29-ą gimtadienį ir gyvenimą, kurio nevadina pasaka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas