Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

F-1 piloto žmona lietuvė Eglė: apie vestuves Monake ir planuojamus vaikus

Birželio 18 dieną Monake už garsaus „Formulės 1“ piloto Nico Hulkenbergo (33) ištekėjusi lietuvė drabužių dizainerė Eglė Ruškytė (33) šiuo metu jau džiaugiasi nauju gyvenimo etapu. 15min kalbinta moteris atskleidė detalių apie įvykusią ypač jaukią ceremoniją, kurią dar planuoja griausmingiau pratęsti kitais metais, artimiausius planus, susijusius su šeima, bei pasidalijo šventės nuotraukomis.
Eglė Ruškytė ir Nico Huelkenbergas
Eglė Ruškytė ir Nico Hulkenbergas / Asmeninio albumo nuotr.

Birželio 18 dieną Monake privačioje ceremonijoje susituokusi drabužių dizainerė Eglė Ruškytė ir F-1 pilotas Nico Hulkenbergas jau spėjo kibti į darbus. Visgi 15min skaitytojams moteris sutiko praverti duris į neseniai įvykusios romantiškos ceremonijos užkulisius.

Asmeninio albumo nuotr./Nico Hulkenbergas ir Eglė Ruškytė
Asmeninio albumo nuotr./Nico Hulkenbergas ir Eglė Ruškytė

Kaip portalui pasakojo E.Ruškytė, jųdviejų su Nico vestuvėse dalyvavo tik artimiausi žmonės: abiejų tėvai, dvi geriausios draugės Eglės iš Lietuvos ir poros draugai, kurie gyvena Monake.

Poros vestuvių akimirkos – galerijoje:

„Civilinę santuoką, pagal visus įstatymus, galėjome įteisinti Monake, Lietuvoje arba Vokietijoje. Kadangi abu esame Monako rezidentai, o ir mūsų namai čia, nekilo abejonių, kad tuoksimės Monake“, – sako moteris.

Ji pasirinko vyro pavardę ir nuo šiol yra Eglė Hulkenberg.

„Esame komanda“

Nors vestuvės ir buvo mažos, Eglė nesėdėjo rankų sudėjusi – kaip pati pripažįsta, ruoštis tikrai teko visai nemažai.

„Viskuo rūpinausi pati, tad prieš vestuves tikrai jautėsi nuovargis, norėjosi poilsio, bet praėjus mūsų dienai pasidarė taip gaila, kad viskas praėjo labai greitai... Norėtųsi atsukti laiką atgal ir pasimėgauti ta nuostabia diena dar kartą – šeima, draugai, tas jauduliukas, emocijos...“ – dabar prisimena dizainerė.

Asmeninio albumo nuotr./Vestuvių akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Vestuvių akimirka

Tiesa, kelias link tokios meilės, matyt, kaip ir daugeliui, nebuvo vien rožėmis klotas – moteris sako, kad jame pasitaikę ir akmenėlių.

„Per šešerius bendrus metus teko ir susipykti, ir išsiskirti, bet kai žmogus yra tavo sielos antra dalis, niekas negali sukliudyti būti kartu. Tai žinome abu, – šypsosi Eglė. – Esame komanda, o ne du atskiri žmones. Vienas kito palaikymas, supratimas, jausmai yra mūsų kasdienybė.“

Beje, gali būti, kad jau visai netrukus tie jausmai gali tapti dar kažkuo daugiau. Paklausta apie vaikus, Eglė išliko paslaptinga: „Greitu laiku galite tikėtis džiugių naujienų.“

Vietoj medaus kopinėjimo – darbai

Kaip taip pat pokalbio metu atskleidžia pašnekovė, medaus mėnuo poros dar turės palaukti. Jį sutuoktiniai planuoja kitų metų birželį, kuomet žada surengti didesnes vestuves, į kurias jau galės pakviesti visus brangiausius žmones.

Asmeninio albumo nuotr./Eglė Ruškytė ir Nico Hulkenbergas
Asmeninio albumo nuotr./Eglė Ruškytė ir Nico Hulkenbergas

„Tikimės, kad tada galės susirinkti visos šeimos ir visi draugai. Šiais metais, praėjusį balandį, turėjome priimti sprendimą, ar rizikuoti ir švęsti didelę šventę, ar ją perkelti i kitus metus. Taip nusprendėme šventę perkelti. Tiek Nico, tiek aš vasaros metu esame labai užimti dėl darbų, tad ir medaus kopinėjimas butu labai sudėtingas“, – prisipažįsta Eglė.

Visgi darbų sūkuryje dizainerė tikisi atrasti laiko aplankyti ir tėvynę. „Manau, kad greitu metu aplankysiu Vilnių, nes labai ilgai nemačiau sesių ir broliu. Tai padaryti būtų tikrai smagu“, – šypsosi pašnekovė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas