Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Fausta Marija Leščiauskaitė atskleidė dukros vardą: jis – dvigubas ir labai nustebins

Liepos 22 dieną mama tapusi nuomonės formuota, žurnalistė Fausta Marija Leščiauskaitė pasidalijo savo ir mylimojo Mato dukrelės vardu. Šis, kaip ir mamos, dvigubas.
Fausta Marija Leščiauskaitė su dukrele Pasaka Jūra ir mylimuoju Matu
Fausta Marija Leščiauskaitė su dukrele Pasaka Jūra ir mylimuoju Matu / Asmeninio albumo nuotr.

Praėjusį mėnesį mama tapusi Fausta Marija Leščiauskaitė prasitarė, kad dukrelės vardą žinojo dar nėštumo metu, tačiau viešai jo neskelbė. Sakė norinti kurį laiką pabūti savotiškame inkubatoriuje, todėl pirmagimei suteiktą vardą buvo pasakiusi tik patiems artimiausiems.

Visgi, penktadienio popietę moteris savo socialinių tinklų paskyrose pasidalijo jautriu įrašu, kuriame atskleidė, kad mergaitei suteikė dvigubą vardą. Įrašu Fausta sutiko pasidalinti su Žmonės.lt.

Gretos Skaraitienės / BNS nuotr./Fausta Marija Leščiauskaitė
Gretos Skaraitienės / BNS nuotr./Fausta Marija Leščiauskaitė

„Boružiukė arba Pasaka Jūra Simaitė. Pastarąjį vardą ji nešiojosi dar pilve, o tądien, susitikus, nebekilo abejonių. Pasaka, o ne vaikas. Mūsų užduotis – tik nesugadinti jos gyvenimo pasakos, o ji jau atsinešė visą gerumą, visą kantrybę ir viską, į ką žmoguje gražu žiūrėti.

Kai paaugs, norėsiu jai papasakoti, kaip gyvenome pirmosiomis jos gyvenimo dienomis. Tad rašau jai dienoraštį. Apie tai, kaip pirmąkart susipažino su seneliais. Kaip seneliai nekvėpuodami jos pirštelius skaičiavo. Apie pirmuosius susitikimus su dėdėmis, kurie saugos, kad gyvenimas būtų pasakiškas. Apie tai, kaip su tėčiu ginčijamės, kuriam metas ją palaikyti. Ir apie mūsų keturių kiekvienadienes keliones, mylint gyvenimą ir pasaulį. Beje, jau netrukus galėsiu aprašyti ir pirmąją užsienio šalį bei mūsų nuotykius.

Man gera, kad galėsiu jai papasakoti, kaip tėtis kiekvieną naktį, net vėlai grįžęs iš darbo, keldavosi keisti jai sauskelnių. Ir kad paryčiais mane žadindavo pasakyti, jog Pasaka labai graži. Kaip šiandien. Kai maniau, kad akį išdursiu, nes miego labai norėjosi. Bet ir aš jį žadinau tuo pačiu reikalu.

Taip pat skaitykite: Po ilgų svarstymų Dinara Vilčinskytė gimusiam sūnui išrinko vardą: Lietuvoje jis – retas

Naktinis ir rytinis sauskelnių keitimas – Pasakos tėčio darbas. O vėliau jau į valias pasitreniruoju ir aš.

Iki pat dabar sąžiningai bandėme Bambo Nature sauskelnes ir produkciją. Daug skaičiau, tariausi su Pasakos gydytoja, išklausinėjau vaikų turinčias koleges ir drauges, kadangi ligoninė pagimdžius dovanoja net du kraitelius kūdikiui ir tėvams, turėjome galimybę pačiupinėti ir kitokias sauskelnes. Galiu tik pasidžiaugti, kad kartais atrodo, jog mažiau kokybiški prekių ženklai į mane nė nesikreipia. O su kokybiškais lyg natūraliai sulimpame.

Socialinių tinklų nuotr. /Fausta Marija Leščiauskaitė su Matu Simaičiu
Socialinių tinklų nuotr. /Fausta Marija Leščiauskaitė su Matu Simaičiu

Gydytoja išvardino keletą prekinių ženklų, kurių naudoti nepatartų. „O kaip Bambo?“ – paklausiau. „O, Bambo tai labai gerai“, – atsakė ir man pasidarė iki galo ramu. Ne dėl reklamos, pirmiausia – dėl savo pačios vaiko.

Mažai romantikos sauskelnėse, bet ko gero dar daug mažiau jos būtų, jei sauskelnių nebūtų visai. Taigi, tegyvuoja sauskelnės. Juk, na, kas galėjo pagalvoti, kad tie maži žmonės tiek daug kakoja :)

P.S. Galvojate atsitiktinai ant Pasakos sauskelnių įsitaisiusi boružėlė?“ – rašė Fausta.

Žmonės.lt primena, kad Faustos Marijos Leščiauskaitės ir Mato Simaičio dukra pasaulį išvydo liepos 22 dieną Santaros klinikų Akušerijos ir ginekologijos centre.

Daugumai ši naujiena buvo netikėta, nes žinoma moteris iki tol viešai apie mylimąjį per daug nekalbėjo.

„Savo antrosios pusės tikrai neslepiu ir tas žmogus ne kartą rodėsi mano socialiniuose tinkluose. Tačiau pas mane daugiau turinio yra apie ką kitą, nes mano asmeninis gyvenimas nėra didelė kuriamo turinio dalis, todėl suprantu, kad galėjo pasirodyti, jog vengiu rodyti. Tačiau manau, kad tie, kurie norėjo, tai tikrai matė. Jo vardas Matas“, –anksčiau Žmonės.lt sakė Fausta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas