Ir vasarą naujienų netrūksta. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Fausta Marija Leščiauskaitė kreipėsi į policiją: „Man tiesiogiai grasina“

Nuomonės formuotojos Faustos Marijos Leščiauskaitės gyvenimą jau kurį laiką drumsčia gaunami grasinimai. Dėl to moteris nutarė kreiptis į policiją.
Fausta Marija Leščiauskaitė
Fausta Marija Leščiauskaitė / J.Kalinsko, G.Skaraitienės, socialinių tinklų nuotr.

Fausta Marija Leščiauskaitė pirmadienio popietę savo socialinių tinklų paskyroje pasidalijo įrašu apie situaciją, dėl kurios buvo priversta kreiptis į policiją. Žinutes su grasinimais paviešinusi moteris įsitikinusi, kad šįkart jos sekėja peržengė ribas.

Šiuo įrašu F.M.Leščiauskaitė sutiko pasidalyti ir su portalo Žmonės.lt skaitytojais.

„Ką tik pateikiau policijai pranešimą, o taip pat kalbėjausi su komisariato vadove. Įtariu, kad tokius komentarus man rašo moteris, save vadinanti Marija Kaitaran. O net jeigu ne – šioji irgi yra pasižymėjusi kaip nestabili, agresyvi persona, prieš daug metų man rašinėjusi neadekvačiai teigiamas žinutes, siuntusi dovanas, vėliau karantino metu pasirodžiusi aršia antivaksere, kuri agresyviai konfrontavo mano nuomones su šmeižtu ir tiesiogine agresija, po kiek laiko prisikūrusi daugiau anketų, vėl rašinėjusi bandydama vystyti draugišką kontaktą ir galiausiai vėl papylusi grasinimų. Esu mačiusi ją analogiškai besidraskant kitų žinomų žmonių profiliuose.

Šis nesveikuojantis žmogus man tiesiogiai grasina ir yra akivaizdžiai nestabilus, jam reikia pagalbos, o gal visuomenei reikia pagalbos nuo jo. Jei tai Marija Kaitaran, man žinoma, kad toji moteris turi vaiką. Tai ne tik liūdina, bet ir gąsdina. Jei ne ji, tas kitas žmogus vis tiek gali kelti realią grėsmę bet kam, prie ko prieina.

Palieku komentarus kaip matomus, kad agresijos atveju būtų plačiai žinoma apie grasinimus. O visą likusį darbą, tikiu, padarys Lietuvos policija“, – rašė Fausta Marija.

Portalui Žmonės.lt susisiekus su Fausta Marija Leščiauskaite, moteris papasakojo daugiau detalių, privertusių ją ne juokais sunerimti.

Asmeninio albumo nuotr./Fausta Marija Leščiauskaitė
Asmeninio albumo nuotr./Fausta Marija Leščiauskaitė

„Nežinau, kas rašo tuos komentarus, tiesiog spėju. Nes yra atsikartojančių žodžių, veiksmų sekos, atsikartojantys komentarai, kurie yra labai panašūs.

Manau, kad tai yra mano labai sena sekėja. Ji mane seka apie 5–7 metus. Nežinau, ar tai tikras vardas, ar slapyvardis – Marija Kaitaran. Esu iš jos gavusi ir anksčiau įžeidžiančių komentarų, kuriuose ji man arba siūlė duoti į galvą arba sakiusi, jog norėtų, kad kas nors tai padarytų“, – pasakojo Fausta.

Žinoma moteris teigė pastebėjusi, kad piktus komentarus rašantis asmuo panašiai elgėsi ir su 2022-aisiais mirusia stiliste Agne Jagelavičiūte.

„Kol Agnė buvo gyva, matydavau ant jos sienos tos pačios personos komentarus, kuriuose ji ir grasino, ir įžeidinėjo. Braižas buvo labai panašus į tuos, kuriuos dabar gaunu aš“, – pastebėjimais dalijosi Fausta.

Pašnekovė prisipažino, kad ir ji sulaukė grasinimų, kad ir jai gali nutikti panašiai kaip ir Agnei, t.y. ji gali numirti. Fausta prisipažino, kad paskutinis lašas, perpildęs jos kantrybės taurę, ir buvo būtent aiški sąsaja su mirtimi.

„Bet kokiu atveju, buvo liečiamas ir mano nėštumas, ir mano vaikas. Bandoma pernelyg arti pataikyti. Vienas dalykas yra grasinimas duoti į galvą ir visai kas kita – sąsaja su mirtimi, bandymas pagąsdinti, kad mirė vienas žmogus, tai ir tu mirsi. Bet kokiu atveju situacija – baugoka“

Fausta tikino, kad Marija Kairan – realus asmuo. Ji netgi buvo atsiuntusi dovaną – žurnalą.

„Aš jos tikrai to neprašiau. Ji pati nusprendė, kad man patinka vienas atlikėjas, ir atsiuntė man tą leidinį. Ši moteris turi daug anketų, kai kurios jų – Marijos Kaitaran vardu, kai kurios nebūtinai“, – sakė Fausta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Reklama
Šekspyriška vasara Pakruojo dvare: spektakliai, kvapą gniaužiantys triukai ir įspūdingos gėlių kompozicijos
Užsisakykite
15min naujienlaiškius