Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Filmo „69 išpažintis“ premjera – be Nijolės Pareigytės: pasakė, kodėl nepasirodys ant raudono kilimo

Trečiadienio vakaro grupės „69 danguje“ gerbėjai laukia su nekantrumu – įvyks filmo „69 išpažintis“ premjera. Filmo raudonasis kilimas būtų tapęs viena paskutinių progų išvysti visas keturias grupės nares kartu, visgi likus kelioms valandoms iki renginio paaiškėjo, kad čia nepasirodys Nijolė Pareigytė-Rukaitienė.
Nijolė Pareigytė, Goda Alijeva, Karina Krysko, Ingrida Martinkėnaitė
Nijolė Pareigytė, Goda Alijeva, Karina Krysko, Ingrida Martinkėnaitė / Luko Griciaus nuotr.

Nors filmo premjeros svečių sąraše buvo numatytos visos buvusios grupės „69 danguje“ narės, Karina Krysko, Goda Alijeva, Ingrida Martinkėnaitė ir Nijolė Pareigytė-Rukaitienė, likus kelioms valandoms iki renginio pradžios paaiškėjo, kad ant raudonojo kilimo N.Pareigytė-Rukaitienė nepasirodys. Tai portalui Žmonės.lt patvirtino premjeros organizatoriai. Jie atskleidė, kad Nijolė renginyje nepasirodys dėl ligos.

„Nijolė vakar mus informavo, kad jaučiasi blogai ir šiandien pranešė, kad premjeroje nedalyvaus“, – portalui Žmonės.lt sakė filmą kūrusios kompanijos „Mental Machinery“ prodiuseris Lukas Karpis.

Dar antradienio vakarą N.Pareigytė-Rukaitienė ir pati socialiniuose tinkluose dalijosi, kad dėl ligos gydytojai jai skyrė antibiotikus. Moteris teigė besijaučianti vis geriau.

Instagram nuotr./Nijolė Pareigytė-Rukaitienė
Instagram nuotr./Nijolė Pareigytė-Rukaitienė

Trečiadienio vakarą Vilniuje įvyks dokumentinio filmo „69 išpažintis“ premjera. Dokumentinis filmas „69 išpažintis“ – apie Lietuvos laukinį pramogų verslą nuo 2005-ųjų metų su populiariausia ir skandalingiausia merginų grupe. Jame – ne tik didžių svajonių užkulisiai, bet ir „69 Danguje“ grupės pasiruošimas didžiausiam karjeros pasirodymui, kartu su ekskliuzyviniais pasakojimais iš 2005-ųjų pramogų verslo pasaulio, legendiniais televizijos archyvais, žymiais svečiais ir pačiu pasirodymu Žalgirio arenoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?