Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Finalo ketvertą“ nugalėjo ir 10 tūkstančių laimėjo vaikų darželio muzikos mokytoja

Sekmadienį LNK televizijos eteryje nugriaudėjo įspūdingas moderniausio muzikinio projekto „Finalo ketvertas“ superfinalas. Dėl 10 000 eurų prizo kovojo Gabrielė Banevičienė-Gabi, Indrė Juodeikienė, Gintarė Korsakaitė ir Algirdas Daumantas.
„Finalo ketverto“ akimirka
„Finalo ketverto“ akimirka / Viganto Ovadnevo nuotr.

Žiūrovai visą savaitę galėjo rinkti savo mylimiausiąjį internetiniame portale. Įspūdingo palaikymo sulaukė Gabrielė Banevičienė-Gabi, surinkusi daugiau nei 95 tūkstančius žmonių balsų. Vis dėlto internautų simpatijos finale neturėjo lemiamo balso.

Šou prasidėjo įspūdingais ketverto pasirodymais su ryškiausiomis Lietuvos žvaigždėmis. Indrė Juodeikienė pasirodė su Merūnu, Gabrielė Banevičienė-Gabi atliko dainą su Monika Marija, Gintarė Korsakaitė dainavo su Lietuvai Eurovizijos dainų konkurse atstovausiančiu Jurijumi Veklenko, o Algirdas Daumantas duetu dainavo su Ieva Zasimauskaite.

Viganto Ovadnevo nuotr. /„Finalo ketverto“ akimirka
Viganto Ovadnevo nuotr. /„Finalo ketverto“ akimirka

Teisėjų sprendimu svarų pranašumą įgavo Gintarė Korsakaitė, galėjusi rinktis sau priešininką. Pirmoji dvikova vyko tarp jos ir vienintelio superfinale dalyvavusio vyruko – Algirdo Daumanto.

„Nebūsiu paslaptingas, manau, turim pirmąjį finalistą. Algirdai, manau, tau reikės ilgiau pasistengti ir įrodyti, kad tavimi patikėtų. Sveikinu su pasirodymu, bet mano akimis, finalistė yra Gintarė“, – sakė Vidas Bareikis. Žiūrovų sprendimu būtent Gintarė Korsakaitė tapo šios dvikovos laimėtoja.

Viganto Ovadnevo nuotr. /„Finalo ketverto“ akimirka
Viganto Ovadnevo nuotr. /„Finalo ketverto“ akimirka

Antrojoje superfinalo dvikovoje pasirodžiusios Gabrielė Banevičienė-Gabi ir Indrė Juodeikienė sulaukė milžiniško žiūrovų palaikymo. Beveik penki tūkstančiai žiūrovų nusprendė, kad dėl pagrindinio prizo galėjo kautis vaikų darželio muzikos mokytoja iš Kretingos, Indrė Juodeikienė.

Vedėjams paklausus, kas, teisėjų nuomone, turėtų nugalėti šią kovą, Vidas Bareikis buvo konkretus ir nurodė Indrę. „Tu per šį projektą belekaip užaugai, tu turi tiek daug pasakyti. Papasakok pedagogams savo sėkmės istoriją, tai įkvėps labai daug žmonių. Tu visai kitokia. Tu neši žinią, tai yra labai svarbu“, – teigė jis.

Viganto Ovadnevo nuotr. /„Finalo ketverto“ akimirka
Viganto Ovadnevo nuotr. /„Finalo ketverto“ akimirka

„Jos ir skirtingos, ir vienodos. Ką galėčiau pažadėti, tai Londono įrašų studijoje padovanoti dainą. Šis pažadas išsipildys“, – merginas nustebino Egidijus Dragūnas-SEL.

Žiūrovų sprendimu milžiniška persvara „Finalo ketvertą“ ir 10 000 eurų prizą laimėjo vaikų darželio muzikos mokytoja iš Kretingos, Indrė Juodeikienė. Už ją balsavo net 70% žiūrovų.

„Negaliu patikėti. Ačiū labai... Džiaugsmas, mano svajonė galės pradėti pildytis“, – ašarų nesuvaldė nugalėtoja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas