Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Finalo ketverto“ premjera: nauji vardai ir Egidijaus Dragūno pažadas dalyviams

Sekmadienį LNK televizijos eteryje nugriaudėjo didžiausios pavasario naujienos – muzikinio šou „Finalo ketvertas“ – premjera. Buvo atskleisti keturi talentingi vokalistai, tapę pirmuoju ketvertu, užėmusiu muzikinius sostus.
Vidas Bareikis, Martynas Tyla, Egidijus Dragūnas
„Finalo ketverto“ premjeros akimirka / Viganto Ovadnevo nuotr.

Tai – jau dešimtmetį grupės SEL vokaliste dirbanti Silvija Pankūnaitė, serialo „Juodosios našlės“ teminės dainos kūrėja Ingrida Toleikytė, šimtus tūkstančių perklausų „Youtube“ renkantis Gabrielius Vagelis ir projekto „Lietuvos balsas“ nugalėtoja Justina Budaitė-Juna.

Vis dėlto išsilaikyti muzikiniuose sostuose pavyko ne visiems. Silvija Pankūnaitė tiesioginio žiūrovų balsavimo metu nusileido Kotrynai Juodzevičiūtei. Dvikovos metu Kotryna atliko itin jautrią dainą „1944“.

Viganto Ovadnevo nuotr./„Finalo ketverto“ premjeros akimirka
Viganto Ovadnevo nuotr./„Finalo ketverto“ premjeros akimirka

„Man ši daina itin daug reiškia – tais metais, kai ji laimėjo „Euroviziją“, buvau viena iš Donato Montvydo pritariančiųjų vokalisčių. Mane daina itin paveikė, greičiausiai dėl to ir susigraudinau“, – atskleidė ant scenos ašarų nesuvaldžiusi Kotryna.

Atmosfera ypač įkaito į sceną užlipus Gabrielei Banevičienei-Gabi. Ji atliko įspūdingą kūrinį „I Put A Spell On You“ ir sužavėjo ne tik publiką, bet ir projekto teisėjus. „Kur tu buvai anksčiau?“ – neatrastu talentu stebėjosi Martynas Tyla. Jam, Vidui Bareikiui ir Egidijui Dragūnui-SEL vienbalsiai nusprendus, Gabi gavo progą iškviesti „Finalo ketverto“ narę į dvikovą. Pripažinti pralaimėjimą teko Ingridai Toleikytei.

Žiūrovus nustebino ne tik nauji vardai Lietuvos muzikos padangėje, bet ir komisijos narių pasisakymai.

„Jei kažkas per šį projektą mane pravirkdys, pažadu būti jo vairuotoju mėnesį“, – pokštavo Egidijus Dragūnas-SEL. Tiesa, šis jo teiginys nuskambėjo kiek ironiškai, nes praėjusių metų vasarą atlikėjas prie vairo įkliuvo neblaivus ir metams neteko teisių, tad teoriškai vairuoti šiuo metu negali.

Muzikinio šou premjera baigėsi dar niekur nematyta intriga. Tris „taip“ gavęs Šarūnas Kizla-Sharray progą iškviesti „Finalo ketverto“ narį į dvikovą turės tik kitą sekmadienį. Tai galės būti dar neužrakintų sostų savininkai – Gabrielius Vagelis arba Justina Budaitė-Juna.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas